[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ugarit5
Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Pai cum nu mai e valabil??
Acum am observat data... Cum drq a aparut un post din 2018 la recente in 2023
Wow,ai grija la cine donezi,sa nu fie scalperi...
Tetra este o firma slaba dpdv al echipamentelor,nu cumpara echipament electric de la ei. Siporax este un material biologic foarte bun,recomand sa inlocuiesti o parte din ce ai in filtru cu asta. Filtru extern bun de buget este JBL intradevar,Eheim este cel mai bun dar este scump,Sera nush cum e,dar am avut o experienta buna cu filtru intern de la ei.
Co2 e un joc periculos,de aceea nu folosesc in acvariu,da-le naibii de plante,in natura nu le baga nimeni co2 in c*r.
Ce a supravietuit totusi?
RIP koala
Cat de solida e roca? Reactioneaza daca pui cateva picaturi de otet pe ea?
Inmultirea este ultima la care apare,mai intai trebuie sa traiasca pestii bine...
Daca nu vrei extern,filtrul intern Sera Fil 120 este foarte bun: putern,silentios,vine cu siporax la pachet,mullt volum pentru filtrare biologica
Ai pus putina mancare la inceput si niste bacterii din comert ca sa startezi ciclare? Fara mancare pt bacterii nu se va cicla nimic
Eu zic sa lasi pestele "bolnav" in pace deocamdata. In starea aceasta,ii faci rau mai degraba,si e posibil ca in acest proces sa stresezi ceilalti pesti.. Plus ca nu stim ce are
Vand acelasi acvariu ca intotdeauna cu toate accesoriile,ultima strigare,de data aceasta am pus si pe olx,detalii gasiti in topicurile de vanzari anterioare.
Pret:200 de lei pt tot,fara transport (stau in sectorul 5 al capitalei).
Contact in PM.
Baga un singur peste mic+goby si crevete simbiont,eventual niste hermiti,atat e perfect parerea mea. Filtru HOB schimburi de apa si gata! Fara corali ca sunt bataie de cap
Ai inceput cu un acvariu ff scump,am eu la vanzare acvariu de 54L cu tot cu filtru la doar 200 de lei...
La marin filtrarea functioneaza diferit fata de apa dulce,este nevoie de acces imediat la filtru,in filtrele canistra se acumuleaza prea multa mizerie rezultand nitrati. In apa dulece exista bacterii si plante care reduc nitratii(no3),de asemenea vietuitoarele nu sunt atat de sensibile la no3. In schimb in apa sarata nu exista plante,iar coralii,crevetii etc sunt ff sensibile la no3. Personal mie mi se pare ca seturile complete sunt prea scumpe pt ce ofera,la iluminat nu stiu.
Si o poza daca se poate...
Nu stiu,dar are acvariul bine plantat si guppy nu sunt chiar cei mai agitati pesti...

Priviti in intregime,foarte interesant!
Nu poate colegul @Gege,daca tot are imprimanta 3d,face niste CORAL plugs ? (contra cost,evident)

Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Go to: