[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ugarit5
Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Poti folosi butt plugs din piatra sau un material neutru,au aceeasi forma
si mana mea perleaza uneori in acvariu
Lipeste un panou de sticla 10 mm cu unul de 5 mm
Frate,tu ai vazut gura lor?? Aia de abia mananca un ostracod,daramite un pui de crevete. Si daca mananca un pui de crevete mic si amarat e un pret mic pentru a scapa de viermi si ramai cu multi alti pui de creveti puternici si mai mari.
Da pencil fish e cam cel mai safe peste pentru creveti
Ia niste pesti-creion,sunt mari mancatori de viermisori dar nu se ating de creveti
separa-l de restul...
Valabil
Bai,daca totul merge bine,de ce sa umbli la echipament fara rost?
Eu personal sunt adeptul metodelor usoare si relaxante in acvaristica,stresul si complicattile fac rau si pestilor si tie
Sfatul meu legat de plante trimis la ultimul post al tau (nush daca l-ai citit):
Baga plante easy,sunt rezistente,frumoase,absorb substante daunatoare din apa si nu au nevoie de co2.
Am avut extrem de mult succes cu Anubias,creste oriunde fara probleme (am avut chiar si flori).
Vallisneria a fost si ea ok (asta daca ai mai multa lumina).
Daca vrei ceva care creste repede si des,ia Ceratophyllum sau Egeria.
Am auzit si ca Echinodorus e ok.
Nu inteleg de ce sunt atatea discutii despre ciclulc azotului aici,este bine-cunoscut si ras-discutat de numeroase ori,avem un articol ff bun chiar aici pe site:http://www.acvariu.ro/ciclul-azotului
Ca regula generala,uita-te la profilul userului si vezi faptele,inainte sa asculti vorbele...
Pietrisul mare va acumula ff multa mizerie si iti va face viata un cosmar trust me. Nisipul sau pietrisul fin (sub 4 mm) arata mai bine,intretine viata mai bine in acvariu (microfauna,melci etc.) si pestilor le place mai mult (se pot cuibari/harjoni in el)
Crede-ma,asa este mai bine.
Exact
Baga plante easy,sunt rezistente,frumoase,absorb substante daunatoare din apa si nu au nevoie de co2.
Am avut extrem de mult succes cu Anubias,creste oriunde fara probleme (am avut chiar si flori).
Vallisneria a fost si ea ok (asta daca ai mai multa lumina).
Daca vrei ceva care creste repede si des,ia Ceratophyllum sau Egeria.
Am auzit si ca Echinodorus e ok.
Nu inteleg de ce sunt atatea discutii despre ciclulc azotului aici,este bine-cunoscut si ras-discutat de numeroase ori,avem un articol ff bun chiar aici pe site:http://www.acvariu.ro/ciclul-azotului
Ca regula generala,uita-te la profilul userului si vezi faptele,inainte sa asculti vorbele...
Vrei sa cumperi sau ce?
Din pacate,nu prea se gasesc in romania acesti pestisori extraordinari...
200 de lei si cu asta basta! Oferta FINALA. Nu ma deplasez,contact in PM pentru nr. whatsapp.
Greseala de exprimare,m-am regerit ca am scazut pretul de la 230 la 220 ron (negociabil!(
Valabil,scadere pret la 220 lei.
Te referi la chestia alba?

Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Go to: