Message |
|
Tot ce au zis colegii este la subiect,nu am nimic de adaugat.
In timpul ciclarii iti recomand sa adaugi niste bacterii si niste mancare de pesti pentru a grabi formarea bacteriilor.
Ce conditioner de apa folosesti?
Ca pesti,pe langa betta mai merg bine pesti de fund,corydoras este o alegere buna,tiparul kuhli este interesant,dar necesita decoruri adecvate lui,daca vrei ceva deosebit sewellia lineolata
|
 |
|
Foloseste in loc de otet acid citric (sare de lamaie) functioneaza mai bine ca si nu miroase deloc
|
 |
|
Sunt buni la gust? :eat
|
 |
|
In ce zona stai? Poate apa din zona ta nu este atat de rea,ci ai ceva in acvariu care agraveaza situatia (cum ar fi scoici sau roci calcaroase). Poti sa adaugi la profil locatia
|
 |
|
Salut,pentru demineralizarea apei poti folosi rasina pentru demineralizarea apei,se gaseste sub forma de saculeti cu niste bilute,bagi un saculett in apa de schimb pt acvariu si il lasi acolo un timp sa absoarba mineralele din apa conform indicatiilor dp ambalaj. De asemenea exista unele plante care suporta apa dura mai bine decat altele,uita-te pe internet la plantele care vrei sa le cumperi. Evita plantele cu provenienta amazoniana (Echinodorus spre exemplu). Din cate stiu eu Cabomba,Hygrophyla,Egereia,Anubias,java moss,bacopa suporta bine apa dura.De asemenea,ai cam multe specii de pesti in acvariu,incearca sa te orientezi spre 2-3 specii cu mai multe exemplare,pestilor tetra/barbus le place sa stea in grupuri de min 4 exemplare. Eu in locul tau as da zebrele si tetra si as cumpara cativa companioni pentru barbus si corydoras.
|
 |
|
Buna,am avea si noi nevoie de niste detalii despre acvariu (filtrare,apa,substrat,plante,vietuitoare etc.). Si o poza ar fi de ajutor. Daca spui ca ai adaugat pestii dupa 48h dupa umplerea cu apa,ai facut o greseala,acvariul nu este ciclat si vei avea probleme cu apa.
|
 |
|
Salut,par a fi juvenili de Aulonocara,nu stiu exact specia.
Au nevoie de cel putin 100 L de apa in care sa traiasca (ating vreo 15 cm)
|
 |
|
Poate acvariidevis? Daca fac acvarii si le livreaza,poate daca ii suni si intrebi pot oferi si transport
|
 |
|
Am avut si eu bunocephalus,sunt foarte activi in timpul noptii,puteti sa ii urmariti cu o lumina rosie ca sa nu ii deranjati. Incercati asta intr-o noapte,va va shimba perceptia supra pestilor din aceasta familie
|
 |
|
Eu zic ca mai are maxim 1 sapt,de nascut o naste cand o fi,nu prea ai cum sa prezici. Ca idee,in ziua cand va incepe nasterea,ea se va retrage intr-un colt aproape de fundul acvariului si nu va veni la mancare.
|
 |
|
Si niste poze ar ajuta?
|
 |
|
What is this?
|
 |
|
Da de ce nemo? Vezi si tu un peste mai jmeker
|
 |
|
Este al tau canalul?
|
 |
|
Cu telefonul sunt facute?
|
 |
|
Pai cum nu mai e valabil??
|
 |
|
Acum am observat data... Cum drq a aparut un post din 2018 la recente in 2023
|
 |
|
Wow,ai grija la cine donezi,sa nu fie scalperi...
|
 |
|
Tetra este o firma slaba dpdv al echipamentelor,nu cumpara echipament electric de la ei. Siporax este un material biologic foarte bun,recomand sa inlocuiesti o parte din ce ai in filtru cu asta. Filtru extern bun de buget este JBL intradevar,Eheim este cel mai bun dar este scump,Sera nush cum e,dar am avut o experienta buna cu filtru intern de la ei.
|
 |
|
 Co2 e un joc periculos,de aceea nu folosesc in acvariu,da-le naibii de plante,in natura nu le baga nimeni co2 in c*r.
Ce a supravietuit totusi?
|
 |
|