[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lucian999
Forum Index » Profile for lucian999 » Messages posted by lucian999
Donez 2 carasi aurii si 4 gurami leri (adulti) urgent.
Iasi
Vand 2 carasi aurii sau schimb cu plante de acvariu+teste acvariu JBL 6 in 1 +pui molly negri
Caraseii sunt la 6 cm lungime ,jucausi unul auriu si celalalt argintiu.
3 lei bucata
lucian999 wrote:Donez in Iasi 1 hopplo la 10cm adult ,2xipho adulti si ink unu mic nu ii stiu numele

Nu mai este valabil.
Donez in Iasi 1 hopplo la 10cm adult ,2xipho adulti si ink unu mic nu ii stiu numele
Iasi pui moly 0,5lei bucata (1-1,5cm) si 2 gurami leri 4 lei bucata(adulti 8cm)
Salut

Daca e interesat cineva din Iasi si imprejurimi sa schimbam 2 carasi auriii super sanatosi si colorati cu 4,5 neoni .
Acum e cazul
Salutare

Cine e din Iasi si ma poate ajuta cu "1 mascul zebra+molly (2 femele+1 mascul)" contra cost evident [pestii sa fie adulti,deoarece in acvariu sunt si carasi x2,manaca tot.].

Multumesc anticipat.O zi buna va doresc.
Cauta la magazin Sera costapur (ai pe eticheta indicatiile de utilizare).
Dar sa fii sigur ca e gris!!!
Si nu intoxici pestii cu prea mult co2 din cate vad eu cred ca asta este.
Reteta mea dureaza 1saptamana,dupa faci refill cu drojdie si zahar
Exista si alt mod de a baga co2 in acvariu,varianta cu 2 sticle una de 1litru umpluta cu1/8 drojdie(pachet) ,1/4zahar(kg) si o sticla de nestea 0,5litri umpluta cu apa de la robinet modul de conectare a celor doua intre ele si apoi la exteriorul filtrului il gasesti pe youtube ,in functie de concentratia utilizata de drojdie obtii mai multe sau mai putine bule spulberate in apa,nu se pierde nimic.(in filmulete se spune si de bicarbonat,el se adauga pt a nu consuma zaharul prea repede). Posibil bomba sa ii termine,sau nu? Rog cunoscatorii sa ma corecteze daca am spus ceva gresit.
Aici am evidentiat locul cu pricina: http://we.tl/tV11Zbp8LM
Prezentare acvariu

-E pentru prima data cand mi-am achizitionat un acvariu.
- Am un bazin cu pesti (guramix2,guppyx4,zebrex3si un caras) si unul de carantina 5L , am bazinul de jumatate de an(este ciclat) , am filtru,incalzitor,iluminat-50W, am 10 plante din care una anubias,restu nu le stiu numele;
- schimb apa o data la 4-5 zile 15%, nu folosesc fertilizanti , am pus sub stratul de pietre(marmura fina) un strat de pamant pt. flori (cel mai bun recomandat de vanzator animax);
- Hrana fulgi Aqua tropical,Actimin: administrare de 1 data dimineata (ce mananca timp de 2 min) si o data seara la fel, ;

Prezentare simptome
Am primit pestisorul de la un crescator , nu stiu ce avea in bazin sau acasa, doar ca m-am ales cu el , vreau sa stiu sigur daca este o boala sau doar semnele maturitatii.
Pozele sunt incarcate pe wetransfer.com ------> http://we.tl/yKDfwvdARE
Pozele sunt la rezolutie maxima pentru a vedea clar problema.

Cei de la petsop mi-au recomandat Sera costapur(Am citit mai mult este pt. gris) . Momentan se afla sub tratament in a 4-a zi (+temperatura apei 28grade celsius), trebuia sa treaca asa zisa boala dupa a 3-a zi maxim 7.

Multumesc anticipat.
Va doresc o seara placuta.
lucian999 wrote:
David.Loghin wrote:Pestisorii si-au gasit alt camin!

Pestisorii sunt la mine(cam multi), incep sa donez.
Donez Molly adult mascul+hoplo.
Iasi
. Se poate inchide. S-au dat.
lucian999 wrote:Donez mascul molly adult + hopplo in Iasi.
. Pestii s-au dat.
Donez mascul molly adult + hopplo in Iasi.
David.Loghin wrote:Pestisorii si-au gasit alt camin!

Pestisorii sunt la mine(cam multi), incep sa donez.
Donez Molly adult mascul+hoplo.
Iasi
0725.899.842 Iasi

Forum Index » Profile for lucian999 » Messages posted by lucian999
Go to: