[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lucian999
Forum Index » Profile for lucian999 » Messages posted by lucian999
Melci ) pe autocar, la jumatatea zilei ajung in Bahlui
Nu am timp ma scuzi.
Donez urmatorii cat incap intr-un pahar :

-Red Ramshorn (Gyraulus Sp)
-Melcul malayesian (MelanoidesTuberculata)
-Melcul bladder (Physa Acuta)
Plantele au ajuns la " Disciponel ".
Se poate inchide.
Rezervate pana maine lui " Disciponel ".
Vrei si melcii?
Te astept la fosta sala Vointa.
Dupa cum scrie si in anunt, donez o specie de planta ce nu ii cunosc numele , dar creste fff repede cu doar 2 ore de lumina pe zi.
Bonus cine doreste melci.

Pozele au fost incarcate pe wetransfer.
http://we.tl/GdEuRGkepm

Totodata va rog sa-mi spuneti si mie ce specie este,care cunoaste?

Ai noroc,sa-ti traiasca ai mei aveau ceva cu propria specie gurami fugareau gurami si scalarii intre ei , femelele in special.
Si in legatura cu spatiul ,la 4 pui scalar la 3-4 cm bucata nu le trebuie iaz ) e vb de specie,daca ai noroc sa fie cuminti e doar noroc.
Am inceput acvaristica cu 4 puisori de scalar,i-am donat,am continuat cu 4 gurami i-am donat si in prezent am ramas la specii mici.
Donatii

Si apropo frumul acvariu,scalarii nu sunt agresivi?
Nu spun asta cu rautate ,doar ca am avut 4 scalari si 4 gurami spre surprinderea mea gurami sunt mai rai decat scalarii desi aveam si 1 scalar bataus. Din toti au ramas doar 2 scalari temporar timizi,vedem mai .
Daca vor fi agresivi vor aparea la rubrica .
Tu decizi ce este mai bine pentru copilasii tai.
Ai mei au 2 luni deci sunt mici,daca vor creste prea mult am sa donez,pana atunci sunt cateva dungi de 2cm ce se plimba prin acvariu,ce marime au ai tai?
Acvariu Diversa Curb 80
Grosime sticla: 6 mm
Dimensiuni: 80 x 35 x 40 cm
Volum: 112 l

Sper sa fie sanatosii pestisorii?
K,ms, vor forma un grup de 16 neonii, la fel si sae un grup mai mic de 7, iar zebrele 5 .
O zi buna.
Buna seara
Ii poti trimite la Iasi?
Daca da 0725.899.842 Lucian
Daca nu , sper sa gasesti pe cineva prin apropiere.

O seara placuta.
cristi97 wrote:am unu aproape gol,as vrea daca ma puteti ajuta sa l populez,cu pesti ,plante,decoratiuni,de curand am aflat de aceasta minunata terapie de relaxare cu pesti,multumesc,las telefonul meu pentru contact 0722.612.623.cucuresti colentina,ma deplasez in zona ceruta.

Pentru un acvariu ai nevoie in primul rand de filtru intern/extern,pompa aer,plante naturale......etc si nu in ultimul rand documentatie asupra ciclarii & schimburilor de apa periodice ,altfel primii pesti vor muri datorita rezidurilor adunate. Nu te grabi sa il populezi ca apoi sa publici cu "ajutor imi mor pestii".
Nu spun asta cu rautate ,ci spre binele pestisorilor.
Inca un lucru nu te grabi sa pui multi pesti in acvariu,ca nu ti-ar place sa stai cu familia si inca 6,7 vecini intr-o cada.
Succes in acvaristica,cele spuse sunt doar incurajari si primii pasi de urmat,nu e bine sa sari la ultimii pasi direct,merge doar la cei ce au mai avut acvarii recent.
Schimb sau vand in Iasi :
- filtru substrat
- pui hoplo
- filtru acvariu mic
- teste jbl 6 in 1 pentru apa
Cumpar guppy endler Iasi.
Folositi Pm.
O zi buna.
Vand:
- pachet (4neoni+1hopplo pui) 10 lei
- filtru aquael mikro plus(deja ciclat) 10 lei
- termometru 25w 10 lei
- ancistrus 5 cm 10 lei
- teste apa JBL(easy test 6 in 1) 40 lei

Schimb:
- 1 mascul molly negru cu o femela

Pestisorii nu se vand separat!!! (pesti/ pestisori/ acvariu)
lucian999 wrote:Donez 2 carasi aurii si 4 gurami leri (adulti) urgent.
Iasi

S-au dat.Primul venit primul servit.

Forum Index » Profile for lucian999 » Messages posted by lucian999
Go to: