[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lucian999
Forum Index » Profile for lucian999 » Messages posted by lucian999

Donez DOAR IN IASI moss , ridicarea plantelor se face personal, nu se trimite prin curier sau alte mijloace de transport.
Astept PM.

O zi placuta
Lucian
Au plecat, se poate inchide.
Donez plante doar in Iasi

Posibil sa aiba si alge pe ele(scapati repede de ele cu phosvec de la Sera).

Astept pm
Lucian

lucian999 wrote:Buna

Donez plantele din atasament ,NECESITA MULTA LUMINA.le dau deoarece nu sunt compatibile cu nivelul de iluminare necesar celorlalte plante din acvariul personal.
Doar in Iasi=ridicare de la domiciliu.

O seara placuta
Lucian
Buna

Dupa cum scrie si in anunt "Cumpar pui ancistrus albino Iasi".
Astept oferte

O seara placuta
Lucian
Rezervate

lucian999 wrote:Buna

Donez plantele din atasament ,NECESITA MULTA LUMINA.le dau deoarece nu sunt compatibile cu nivelul de iluminare necesar celorlalte plante din acvariul personal.

O seara placuta
Lucian
Buna

O seara placuta
Lucian
Donat catre Isabela.z*

Se poate inchide.
Baieti, daca scrie in anunt DOAR IN IASI , nu intrebati de alte orase.
Aspiratorul a plecat la primul PM din Iasi.
Aspiratorul costa 15 lei in magazine, ce rost are posta sa il dubleze la pret si eventual ajunge si avariat, e fff firav.
Deci se poate inchide.
Daca are cineva nevoie de curatitor substrat.Doar in Iasi.
Da pm.
Doar in Iasi

Vand vrac ingrasamant plante lichid (Profito Easy life) 8lei/100g.
Buna

Am cumparat de la ei ceva online si am primit acest voucher astfel:
Donez voucher maxi-pet 10% reducere , doar pentru comenzile online pana in luna Aprilie e valabil.
Pentru cod astept PM.

O zi placuta
Lucian
Buna

Daca esti din Iasi si te intereseaza fertilizanti pentru acvariu , mai exact Easy Carbo si Easy Profito , da un mesaj privat, vreau sa adun inca 4 colegi fara mine sa luam 1 canistra de 5L Easy Carbo si 1 canistra Easy Profito.
Daca nu se aduna iau din petshop .

Ultima zi de comanda 13.03.2016, dupa aceasta data anuntul nu mai este valabil.

O seara placuta
Lucian
Iasi Cumpar Java moss sau ceva asemanator pentru a infrumuseta o nuca de cocos,poate doua.
Astept pm.
Donez elatine triandra doar in Iasi.
Iasi
Vand pachet promotional, filtre interne acvariu Claro 1000+Aquael Fan 3 Plus , accept teste, Claro 1000 este nou , Aquael are aproape 1 an , are garantie totala 3 ani.
Nu se vand separat,nu accept schimburi.
In magazin cele 2 impreuna fac 220 lei.
Tocu Ana Maria wrote:lucian999 multumesc pentru complimentele gratuite (chioara sau lenesa)

nu mi-am dat seama ca am scris off topic

plantele arata foarte bine, nu sunt deloc ciufulite, nu scrie ce specii sunt, dar cred ca nu sunt pretentioase din moment ce stau in borcanelele alea timp indelungat (fara conditii speciale)

"nu mi-am dat seama ca am scris off topic"
Daca cascai ochii observai , scris si deasupra mesajului "Forum Index » Donatii". Ma lasi cu de astea"care este"
E nevoie sa reamintim celor care scriu off topic,poate asa le suntem de ajutor.Nu e un comentariu rautacios.
Te rog sa ma ierti , daca l-ai luat drept mesaj rautacios, dar fii mai atenta tura viitoare.

O zi placuta
Lucian
DanX wrote:'Tocu Ana Maria
Unripe member '

Un moderator adevarat ar putea sa ierte greseala unui incepator, doamna/domnisoara Ana, si sa mute postul la sectiunea potrivita..

Nimeni nu se asteapta sa fie biciuita, doar sa fie mai atenta pe viitor.
Ce legatura are subiectul cu sectiunea Donatii?
Pe bune unii sunt pre chiori sau prea lenesi sa citeasca unde posteaza =))

Forum Index » Profile for lucian999 » Messages posted by lucian999
Go to: