| Message |
|
|
|
succes nea Dane cu noul setup , astept cu nerabdare sa vad cum iese
|
 |
|
|
incerc sa acopar orice urma de tevi , furtune si alte prostii si mai am putin si reusesc 
|
 |
|
|
inca cateva :
|
 |
|
|
Buna seara ,
Am facut cateva schimbari , acum astept cateva saptamani sa se maturizeze plantele si sa mai creasca .
Am facut si cateva poze dar din cauza oboselii nu am avut rabdare sa le fac cum trebuie asa ca scuzati calitatea va rog :
|
 |
|
|
|
rezervate
|
 |
|
|
|
Salut,
Ofer cateva plante crescute cu co2 .
Se ridica din cartierul Crangasi azi dupa ora 19:00 sau maine dupa ora 17:00 .
|
 |
|
|
|
In cazul asta am sa pun si eu un fir la nivelul apei poate am si eu o floare in o luna sau 2.
|
 |
|
|
sigur ??
o las si eu sa iasa din acvariu daca imi face flori asa frumoase 
|
 |
|
|
incerc de acasa , de aici de la munca nu se deschide
|
 |
|
|
|
Mult succes cu noul setup. O poza cu tot acvariu se poate ?!
|
 |
|
|
|
sigur de la amorsare este problema
|
 |
|
|
|
foarte frumos , imi place
felicitari
|
 |
|
|
|
Salut .
Se poate o poza la cele afirmate domnu` Stefanp !?
Nu pot sa inteleg inca cum scazi temperatura din acvariu daca pui coolere lipite de geamul lui .
|
 |
|
|
|
multumesc frumos Stefan , am sa incerc in urmatorul setup sa creez o `casa`mai buna ptr pestisorii mei preferati si anume danio choprae .
|
 |
|
|
|
Salut , bine ai revenit .
Incercarea 1 sau 3 este din punctul meu de vedere okey ca asezare .
Trebuie insa sa tii cont ca este cam mult spatiu gol care ramane intre bolovanul acesta si spatele acvariului care va fi greu de pus in evidenta cu plante .
|
 |
|
|
|
Dumnezeu sa il ierte , un artist
|
 |
|
|
Revin cu poze , sunt cam ultimele din acest set-up , in aprox 3 saptamani voi da primul reset din `cariera`de acvarist
Cam asa arata plantele la 30 de grade in apa , dupa aprox 3 saptamani in care a mers fara o lampa de 2x54w care am reparat-o in final .
Asadar acvariu :
creveti :
plante :
preferatii mei (danio choprai) :

|
 |
|
|
|
bestiale poze ca de obicei , felicitari domnule
|
 |
|
|
|
Singurul fapt pozitiv este ca deocamdata am vazut invazia asta doar in gazon si in planurile din viitor nu mai exista gazonul asta in acvariu . In aprox 1 luna schimb tot setup-ul din acvariu asa atunci pleaca cernobalista asta cu tot cu gazonul in care si-a facut casa .
|
 |
|
|
|
o mai tolerez 2-3 saptamani si apoi OUT
|
 |
|
|