[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Da, multumesc, a ajuns la mine, acum invata sa innoate in 500l alaturi de 5 verisori mai mari ...
Dar asta e o alta poveste, o voi detalia la locul potrivit ...
elven wrote:multumesc, fratilor ! care din voi vine pe la Constanta curand ? Va invit sa mancam niste midii in vin alb ca la carte.

Bravos!!!
La multi ani sotiei ... abia acum vad si eu ca ieri am fost si eu sarbatorit ...
Despre moorish ... tin pumnii ... si pe mine m-a mancat, m-am scarpinat, n-am gasit atunci ... Ce stiu e ca prefera buretii in perioada de aclimatizare. Pana ies hribii in padure poate ai cativa de nu mananca altceva...
Sunt pozi, e bine sa-i ai, prospera prin alge in lipsa pestilor.
Curios e cum de nu cad cum tii tu algele pe tavan ... sau a filmat Liliacul ...
Barbar de eficient ...
Mai respira si pietrele alea ca la maree cand se formau in ocean, acum insa au esuat in laguna cu ape dulci ...
dan.pavelescu wrote:
opincarul wrote:Apropos de caratul sticlei, pe Maica Domnului e o geamgerie - Afloriceli. Discuta cu ei pentru sticla si carat acasa. Nu sunt departe de tine.

Daca nu au CNC pentru taiatul geamurilor, nici sa nu te deranjezi. Sub nici o forma sa nu accepti geamuri taiate cu diamantul..

Diamantul era i.e.n. (inaintea erei noastre), acu` se poarta laser frate ...
Toate lucrurile bune si frumoase au un final ... am fost nevoit sa concentrez floricelele in 300 l, restul au plecat in Bucovina ...
Rechinasul nu a rezistat, la autopsie a reiesit ca ficatul a fost afectat de gama redusa de alimente oferite ...
Da, dar bidoanele alea sunt de 5 litri ...
Acu` vreo 5 ani, cu marfa din Brasov fixata in ciment alb ...
image
image

Ce vremuri ...

PS dupa cum am fost avertizat, s-au umplut rapid de alge, piatra vie fiind mult mai putina in acel setup ...

Chiar daca s-a vrut FO, nu am rezistat fara floricele ...
https://youtu.be/N73WzlH92Uw
Nu stau bre ascuns, nici nu am cu ce ma lauda, toate merg binisor, e dezordine generalizata, basca mi se umple topicul cu tzatze daca te apuci sa dai praful de pe el ...
Acvariul promite, felicitari, nu lasa prea mult veioza aia aprinsa ca nu de alta dar se trezesc algele ...
Eu mai zic odata si gata ... Protomarin Coral! Reef safe!
Nu-i de ras...
Tiganca in tramvai, urca cu greu cei 7 puradei ...
O tânara ii reproseaza ca e nesimtita ca a facut atati copii, tiganca ii raspunde: noi ne f...m unde trebuie, nu ca voi, numai in gura ...
Si totusi cum are loc fecundarea daca femela ar tine in gura doar icrele nu si ouale ...???
E deja a doua pe azi...
Inca una si ma apuc de carasi ...
Mare stil, Caline ...
Si pastravii ie tot carnivori ...
Ramane varianta sa scrii zewa pe foite ...
um02122 wrote:

Algele Nori sunt rosii, se pare ca sunt apreciate de pesti mofturosi.

Dar sunt totusi pentru chirurgi, ingeri, fluturi si ceva blenny...
Dar cum Pavelescu nu are din astia, baga ceva orez la fiert, il inveleste elegant in foi, iar in caz de-l supara mirosul cand infuleca, isi fixeaza elegant clipsul pe nas
De-i ziceai ca-i loboda nici nu trebuia sa intervin ...
Dane, baga mare cu acvariul cel gras, mancare pentru ciortani ai ...
Aste e atac la persoana, dar ma voi incapatana sa-mi mentin acvariul ...
Felicitari Cristi, ce faci tu acolo e de vis ...
Las' ca m-am prins eu ... bijuteriile tale sunt in galeata, din cauza unui doctor cu um, recte Ciomu ...
Si put ca le-ai tinut nefolosite ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: