[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RvN
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Message
Nu arata rau
Dap, fara stelute .


Intr-adevar, la ventilator ma refeream, sunt mai multe optiuni pe piata, tot la o varianta de la jbl ma gandeam si eu, mai exact cel cu 2 coolere - JBL Cooler 100, nu stiu daca o sa faca fata la caldurile pe care le infruntam vara dar mai caut lunile astea pareri despre ele pana ma decid.

In ceea ce priveste skimmer-ul de proteine, ma gandeam la Bubble Magus QQ1 hang-on.
Multumesc frumos!

Pe partea de lumina voi face un upgrade la ai prime hd cand imi revin cu finantele (momentan incerc sa mai strang niste fonduri pentru vietati, corali, mai am in vizor in viitor si un skimmer de proteine hang on plus un cooler mai bunicel pentru la vara), dar mai e mult pana departe

Am refacut si link-ul, sper ca l-am reusit

Incet, incet, setup-ul prinde contur. Totul merge bine (cel putin pana acum ).

Am facut si un filmulet, se vede mai bine decat in poze, nu stiu daca este ok cum am pus link-ul sau trebuie modificat.

https://youtu.be/697Zpp6MIaY
Am notat ;)
Salut,

Multumesc frumos pentru apreciere si sugestii. Sper sa fie totul ok in viitor si sa il duc acolo unde mi-am propus cand l-am pornit. Toate cele bune.
Multumesc frumos, o sa il las 2-3 saptamani cu 6 ore, dupa care il las si eu la 8 ore.

Deja sunt disperat, imi plac la nebunie nu ma mai satur sa ii privesc, in fine, am ramas tot un copil, dar cu alte jucarii.
Multumesc din tot sufletul colegului cazanradudaniel, o persoana extraordinara si cu un caracter deosebit.
Salut,

Revin cu cateva poze si cu o intrebare .

Este mult daca maresc programul de lumina la 4 ore urmand sa adaug ulterior la 2 saptamani cate o ora? De cateva zile merge cu 2 ore, dar ma gandesc ca totusi sa adaug doar o ora in plus, este prea putin pentru corali.
Multumesc! Nu reusesc deloc sa il prind cand se infoaie tot si in poze nu ii iese acel rosu aprins pe care il are
Am prins tare drag de pestele asta
Coltul lui Radu a suferit o usoara modificare care se pare ca este pe placul lui
Buna dimineata,

Din pacate, cred ca toti cunoastem faptul ca in acvaristica se intampla destul de des sa nu iasa totul cum ne dorim sau sa fim nevoiti sa ne oprim si sa o luam de la 0. Asta s-a intamplat si la mine, adio creveti, adio idei, planuri. Am pierdut si acvariul si tot ce se afla in el.
Acum este in proprietatea legala a baietelului meu, fiind declarat oficial casa lui Radu (il veti observa in poza pe domnul Radu, intrusul care mi-a invadat acvariul fara drept la replica)

O sa imi revin diseara cu un pahar de vin rosu.
Salut, un numar de telefon se poate? Multumesc frumos.
Conform titlului, as dori sa cumpar 1-2 fire Hygrophila pinnatifida, 1-2 fire Microsorum Pteropus, 1-2 Bucephalandra (orice tip), 1 pot de Marsilea Hirsuta.

PM sau tel 0734.302.364, Stefan.

Multumesc frumos.
Cuprins de melancolie am gasit cel mai mic acvariu pe care l-am avut (undeva la vreo 5 litri brut parca avea).
O poza cu piticul langa fratele mai mare
))) nu era nevoie sa imi specifici, sunt deschis si la sfaturi si la orice remarca. nu am probleme de nici un fel.
Nu vreau extensie, am avut si varianta mare de la filtrul acesta corner si nu am fost deloc multumit, sau cel putin nu a fost cum imi place mie sa fie. Prefer un hang on in urma multor experiente si teste, in plus mai este si acvariul destul de micut si orice echipament intern imi provoaca stres .
Pentru ca imi este foarte greu fara creveti am facut tot posibilul sa revin la ei (celalalt se cicleaza linistit in sarea lui, nu mai am treaba cu el ceva timp). Nu incep alt topic, mi-a fost prea drag acest setup asa ca voi continua de aici. Pe scurt:

- Dennerle Cub 20 litri - imi place mult cum arata langa fratele mai mare - am eu o fixatie pentru Dennerle, asta e, nu am ce sa fac
- Lampa Dennerle 11 w
- Filtru intern Dennerle Corner cu mini siporax (urmeaza sa fie inlocuit de un hangon, ma voi gandi la un mini fzn in care sa pun o mana de matrix)
- Substrat Dennerle Sulawesi Shrimp black - 2 litri
- Roca vulcanica
- Peacock moss si cateva fire de tennelus si o mica anubias petite nana (poate reusesc sa fac rost de cateva bucephalandra)

Va fi populat, la momentul potrivit, cu creveti red crystal si 1 melc asasin (pentru a mentine controlul asupra melcilor comunitari)

 
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com