[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
pai data viitoare pune si tu un anunt pe forum
Crevetii daca nu au apa curata vezi ca o sa iti crape sunt foarte sensibili la no2
baga mare
iar cantitatea aia eu am impartit`o la 7 si pun zilnic
bre o sa ajungi sa platesti pt tetratecu ala cat nu face, ia`ti un ex 700 sau chiar un 1500 daca vrei reactoare externe and shit
cica si prin ferentari ar exista un centru, nu stiu sa iti spun exact unde
Nucus(nush denumirea speciei exact), Polysperma, Echinodorusi, sagitaria stubbulata, ceva lotusi s-ar putea sa iti mearga fara co2, java moss ar mai merge dar daca bagi scalari o sa ti`o jegareasca , cryptocoryne la greu .

Substrat fertil ieftin si bun jbl florapol

Iluminare daca pui un 865 si un 830 o sa fie galbuie lumina iti recomand cel putin 2 865 si un 830
sa treci sa`ti dau niste fissidens sa bagi printre pietrele alea
ReBella baga si`aci 2-3 poze cu radacinile ca sa starnesti interesu, eu unu chiar sunt curios ce ai
la 70 latime sa vezi ce o sa plantezi tu cu scarita in bazin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa domnuuuuuuuule
Fertilizare daca bagi de la tropica , daca bagi plant nutrition plus (ala de contine si NP) fa teste intai sa bagi PPS sau orice alt macro
Ferropol nu mai e nevoie decat daca vrei sa suplimentezi fieru, eu personal n`am mai bagat ferropol in bazin de vreo un an de cand am bagat tropica

Microrazborele sunt foarte frumoase dar foarte sperioase deci 20 ar fi cam putine, poti sa te risti sa iti iei mai multe.
Eu ma gandeam la niste boraras brigittae, gasesti la voi in buc

"Olandezu" meu se bazeaza pe mooschi si tot asa duduie de plante, n`am bagat mana sa tund ceva in el de mai bine de o luna )

Tetratec......teeeeeeetratec.....
Ia vezi matalutza aici Eu am reparat vreo 3 canistre asa, dar cea care o am la discusi in sufragerie inca sta intr`un lighean pt siguranta mea si a parchetului meu
aia cu codoiu nu stiu sa te ajut
Hai cu pozele ale asa vedem ce ai acolo
exact ce iti ziceam si pe mess desfa tufele alea de hc si planteaza fir cu fir , asa cum fac chinezii dar o sa iasa foarte bine
nu pot sa cred ca Sandu si-a deschis topiccccc!!
Im all in d`abea astept step 2
La fel cum ti-a recomandat dolly iti recomand si eu, ceea e pe alte meleaguri nu are treaba cu noi. Treci pe la rubrica Despre Noi si sa citesti regulamentul, pana una alt ase inchide aici
si inca o "saramura" in constanta de care nu stiam, hai ca usor usor se pune constanta pe treaba si ii luam pe "astia" de la capitala ....
mogo pozele sunt facute cu dslr dar sunt facute pe fuga in mare parte nu am stat cu trepied setari nebunii si d`asta arata sa

multam de aprecieri
si atunci as putea redenumi setup-ul "shrimp paradise"
nu cred ca va fi o problema, si nu e pacat de ele pt ca sunt rosii, si vreau sa le maschez ca nu`mi plac neam. O sa vedem cand o sa creasca tot mooschio daca imi place masa totala. Daca nu-mi place doar bag foarfeca in el si`i fac frizura, pana atunci sa scap eu de mizerabila de bba si filamentoasa
pai eu asta si vreau, sa fie acoperite toate pietrele 100% iar muschii sa se intrepatrunda
si pt ca l-ati apreciat si pt ca am inceput o pagina noua iaCA CAm asa arata acus :

image

Ma gandesc pe spate sa combin bolbitisu ce hemianthus michrantemoides .... nu de alta da nu reusesc sa fac bolbiotisu sa stea calumea. Oricum daca mai gasesc roca vulcanica cred ca mai adaug.

PS inca usnt in cautare de MOSS-uri
Salut si bine ai venit, spor la citit si ape limpezi
Salut si bine ai venit, succes si ape limpezi

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: