[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
monstrul dintre ape  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
faitonu
Junior member
[Avatar]

IP:

salutam pe toti utilizatorii,unii poate ma cunosc de pe alte forumuri,am revenit la pasiunea mea din copilarie,si anume acvaristica..am pastrat mare parte din acvarii,si acum incep sa le populez incetul cu incetul...pentru inceput am prins de la cineva o donatie,acvariul in care era pastrat devenise neicapator pentru el...am nevoie de ajutor in identificarea speciei,si neaparat hrana recomandata,multumesc...
[Thumb - sani2.JPG]

[Thumb - sanitar.JPG]

[Thumb - sani1.JPG]

[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

faitonu wrote:unii poate ma cunosc de pe alte forumuri...

Ar fi mult mai indicat daca nu ai amesteca borcanele. Fiecare forum cu regulamentul lui. Prin urmare, te rog extrem de politicos sa ne faci onoarea de a te prezenta la rubrica Despre noi si sa citesti si Regulamentul forumului acvariu.ro.
Multumesc.
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

te-ai procopsit cu un ditamai pleco !

dupa cum spui "devenise neincapator acvariul" din care ai luat pestele, insa daca ceea ce se vede in imagine este acvariul in care ai de gand sa-l cazezi dta, nu ai facut decat sa ii prelungesti chinul (de data asta la dta acasa)

spre binele lui speram ca "stii ce sa trebuie sa faci cu el".

bafta

This message was edited 1 time. Last update was at 24/10/2011 23:36:00

[Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

La fel cum ti-a recomandat dolly iti recomand si eu, ceea e pe alte meleaguri nu are treaba cu noi. Treci pe la rubrica Despre Noi si sa citesti regulamentul, pana una alt ase inchide aici

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: