[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Prietene ce faci tu acolo e ceva incredibil si pentru asta meriti standing ovation
Poti sa il lipesti cu orice silicon doresti....spor
CristiC wrote:Da.
Eu am avut si 400 si 600.
Nu mi-au placut deloc. Performanta slaba. Nu prea gasesti review-uri pentru ca lumea nu prea le foloseste.

+1
Asta e o veste naspa.....edi sti vorba aia fiecare spitz e un pas înainte....
Foarte fain si asta sa il vedem si pe al treilea
Frumos dom'le !
Spunemi te rog steaua aia ro?ie e reef safe?
Verificati in primul rand osmozorul vezi daca apa care iese din el e ok si roaga pe cineva din zona care are un test de phosfati mai performant decat ai tu sa iti faca un test si nu im ultimul rand vezi sa nu ai silicati in bazin
CristiC wrote:Du-te cu incredere cu neoane.

Daca te lasa buzunaru are ATI ce lampi cu tuburi plus leduri
Alta mancare de peste
Mai caline da una mai dezbracata nu ai gasit?
Superb!
Bazinul e plin cu apa murata echipamentele la locul lor,peste cateva ore vine piatra vie si nisipul iar deseara cand ajung acasa ne apucam de treaba cu puffiman iar daca toate merg bine bagam si o poza din aia mai tulbure
Multam fain
Caline nu vinde to?i zoasi pana nu îmi termin bazinul
Dupa parerea mea asemenea proiecte nu au un happy end....
Salutare domnilor
Acu vreo doua luni am decis ca vreau sa iau o pauza cu bazinul,am vandut toate animalele si o parte din echipamente,la un moment dat chiar ma gandeam sa renunt de tot dar microbul e prea mare si nu se poate trata
Ieri am revenit in tara dupa cateva zile de stat la soare si apa sarata iar azi mi-am comandat sarea,spartura de coral si niste piatra vie.
De azi incep sa car apa de osmoza iar pe vineri sa o sarez,bazinul pe care mil doresc in momentul de fata va fi doar cu zoasi ,melci de diferite speci, 10 banggai cardinal fish si un puellaris si cam atat.

ionutlatcan wrote:Strange bani nu echipamente. Peste 5 ani apar alte nebunii.

+1
Cristi pana nu bagi o poza cu milepora eu nu te cred
Superb!
Ai dreptate nu trebuie sa citesti 100 de ani...dar daca ai fi citit macar 2-3 luni atunci cu siguranta ti-ai fi dat seama ca gorgonia si sun coral nu is niste corali la indemana oricui si usor de tinut,eu ti-as recomanda corali ca kenya,discosoma,gsp,zoasi.....corali moi,iar cu trecerea timpului cand bazinul e mai copt si tu deti mai multe imformati atunci poti sa treci treptat la next level
Nu stiu daca le-ai vazut bazinele sau ai citit jurnalele meseriasilor dar baieti aia stiu ce vorbesc....

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: