[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Foarte fain! Astept cu nerabdare continuarea
koala wrote:Eu nu vad ultimele poze din topic... o fi serverul stricat?

Facem poze azi da nu cu DSLR-ul ca ala vorba lui Adi e pe post de bebelou
Am sa incerc si metoda asta,mersi de pont!
Am in total 9 banggai in bazin iar unul dintre ei care e si cel mai mare ii tine pe toti intr-un colt al bazinului si nu ii lasa sa manace ii ciupeste si nu stiu ce dreac sa fac....am incercat aseara sa il scot dar cand vede plasa se ascunde,ce imi recomandati sa fac?
mersi.
koala wrote:Cum era vorba aia?... aha, da, "Fara poze, nu existi!"

"O poza face cat o mie de cuvinte"
Te invit maine la un bourbon sa vezi cu ochii tai
Si de azi bazinul detine inca 6 bangai cardinal si niste zoasi de la maestrul shubi
Mersi mult Calin pentru deranj si zoasi

image
sper sa iti placa nenea Ricardo
Broxlin wrote:Cumpar sulf 3-4 litri.
Mersi!

Are Daniel la pepika
Cristi as veni dar o sa fiu cu Dixi si daca vin cu el la tine poate ramai fara acropore ....mai ti minte?
Ai ceva zoasi care crezi ca ii poti fragui?
Din cei zece pesti comandati au ajuns doar 3 sunt foarte frumosi,timizi si foarte bine hraniti.....plm nu manca nimic incercam si maine seara,maine merg pana la Peti la Baia Mare sa vedem ce zoasi are de vanzare
Arata foarte tare
Acu vreo juma de ora am comandat 10 bangai cardinal fish care ar trebui sa ajunga la mine in maxim 10 zile
Ce baieti buni sunteti voi

by koala: Levi, lasa-le naibii de diacritice, ca nu apar decat semne de "?".
No kenya
Mersi Calin am sa te anunt
Poza nu e de foarte buna calitate dar am vrut sa va arat ca nu m-am lasat de acvaristica
Sebi cam peste o luna o sa fac primele achiziti pana atunci stam si ne uitam la pietre am facut niste teste de apa si totul e ok
Nea Shubi azi maine tre sa vina zoasi de la tine
image
Multumesc Caline,mare domn!
Phosguardul daca il pui in reactor si se freaca bilutele intre ele iti va face toata apa alba in cateva ore, eu am patit-o iar de carbune nu stiu ce sa iti zic.

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: