[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Stie cineva un site de unde as putea cumpara un moonlight?
Sper sa isi revina si sa te poti bucura de el!
Dupa ce isi revine te rog sa ma anunti
Shubi wrote:Si eu cred ca ti-a sarit calitatea din cauza vreunei mortaciuni.
Imi pare rau cand aud dinastea si sunt alaturi de tine prietene, daca te pot ajuta cu ceva...placerea va fi de partea mea

Mersi Caline
Ricardo spune-mi te rog cand ai Masina la Cluj.
Din pacate in bazinul meu treaba nu e prea roz in ultima vreme mi-au mers lucrurile ca naiba si din pacate nici bazinului nu i-am dat prea multa atentie....
Luni seara cand am ajuns acasa si am vazut corali ca nu sunt hidratati am zis hai sa ma apuc sa fac niste teste ca ceva nu e in regula
NO3-25
Ca-360
Mg-1100
Kh-5,2
Po4-testul salifert zice ca e ok,dar in seara asta am sa fac si un test cu hanna
Dupa testele facute am facut un schimb de apa si am preparat prafuri pentru cresterea treptata a kh-ului si calciului.
Dupa ce isi vor reveni corali am in plan sa imi construiesc un alt sump deoarece asta pe care il am nu e de nici o treaba, dimineata cand m-am trezit m-am dus sa dau o geana la bazin ca tot omul iar surpriza neplacuta a fost sa imi vad flavescensul mort....fuck.... sigura bucurie legata de bazin e ca nu mai am aiptasia
Ricardo tot incerc sa il prind pe nemernicul de salarias dar nici cum nu reusesc.
Un proiect foarte intersesant,spor la treaba!
Faina captura....felicit?ri
La mine stateau in euphyllia
Eu l-am folosit cu succes pe Cirrhilabrus Filamentosus,daca vrei il poti suna pe Peti de la Baia Mare si til poate aduce la un pret bun.
Ok,cum l-am prins al tau e
Frumos!
Zsido wrote:Vreau sa il dau pe a meu ca in seara asta ma inervat foarte tare,nebunul dreacului statea toata ziua cocotat pe o montipora plate si bineinteles ca a rupto....acu ma apuc sa il prind

e cado
Vreau sa il dau pe a meu ca in seara asta ma inervat foarte tare,nebunul dreacului statea toata ziua cocotat pe o montipora plate si bineinteles ca a rupto....acu ma apuc sa il prind
Ricardo mai esti interesat de Salarias ramosus?
Lasind gluma la o parte ai un bazin de pus in rama si pt asta nu pot decat sa te felicit
Shubi wrote:Cu dedicatie pentru domnu` Levi, ma repet:

DSC_4211
DSC_4206

Asa ma baiatule,place la ochiiiiiii mei
Cand fraguiesti kenya vreau si io o bucata
Baga tata si o poza din aia frontala sa vedem ce ai pe acolo....
Tomentotusul spre surpindera mea a inceput sa se dea la aiptasi si mai mult de atat mai manca si artemia
Din cate stiu eu aici la noi e o premiera ca mandarinul sa manance congelate.
Felicitari sa iti traiasca cat mai mult si poate il filmezi sa vedem si noi minunea
Cand va fi foarte mare vrea si baiatu un frag

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: