[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Ia-l tu pe ala, ca eu mi-am comandat altul intre timp ...
E marfa, de aia l-am vrut
Si-i faci si proba, 3 lei ii ceri pentru fiecare unitate TDS peste zero cat a zisc ca scoate, daca-i dus te faci aici bani la final
Probabil ca pe nisipul asta va ramane vesnic scris MUI, de aici vine dedicatia ...
Daca stiam ce ne asteapta, multi ne insuram cu acvariste ...
Dar cum acvaristica nu prea are limite, trebuie ca cineva sa ne mai zica si STOP, daca de moderatie nu stim ...
Nu te pui cu blondele ...
Si unii chiar stiu de ce ...
Felicitari, da-i tare ...
Si un cadru cu laterala stanga cu noul coral atarnat, iar in fundal incercarea de a imbraca overflow-ul cu GSP si anthelia blue ...

Radule, apa dulce-viata dulce, in ocean e mai greu un pic.
Lantul trofic e mult mai complex.
Pai clar, arowama nu este a ta, ci a copiilor copiilor tai ... Nu asta-i voia ce ai voit?, dupa atata munca?
Lasa-i Shubi in legea lor, ca la ei in breasla si Kenya tree e tot coral ... , iar aiptasia chiar unduieste frumos
Daca ar fi ceva de carcotit legat de lista ar fi lipsa a cate un reprezentant de seama din familia wrasse, gobiidae (si inca vre-o doua ), dar nu e musai acum la inceput, cand e vorba de lupte pentru suprematie
Lasa, ca-i place si lui la iarba verde, pajisti colorate (dar la altii in bazine)... dar (inca) nu recunoaste
Si al `reaqu pestii tin cu el, nu pot poza un coral ca se baga ei in fata ...

PS nu-l oftici si tu un pic cu florile tale ...?
Consider buna initiativa, JBL Test lab al meu a imbatranit (si nici de noua nu a fost prea OK), am imbatranit si eu , mai am cate un test razlet, dar nici de testare nu ma tin...
Asa ca un set complet macar la 2 luni( ) ar fi indicat sa fac ...
Asa ca Da, desigur
Ce gasca colorata ai strans acolo ... Sa treaca cu bine carantina!
Lamaita al meu cu burta plina, ca de obicei, si am reusit sa tin in viata xenia pulsing ... dar nu ar trebui sa ma bucur prea tare, e buna ca indicator, dar invers, cand ei ii merge bine trebuiesc luate masuri ...

Si pe laterala stanga a mai aparut un magnet ...
Mai Johnny, wave maker din ala am tot vazut, copii am, dar tot ma inmoaie la suflet cand vad manuta aia dolofana si piciorusul ca o painica ... viitorul acvaristicii este asigurat
Si culmea, tot cei batrani sunt mai nerabdatori , dar realitatea este ca de la o varsta cand iti vine o si faci, altfel trece ... , asa ca pune Crisit poze!
Felicitari, e clara aia cu dragostea se face in minim doi, a mea e singura si se schimonoseste de cateva zile, poate se divide si a ales calea grea ...
Noi nu prea credem, adica totu` e pa surse ... pa poze
Si nu uita de ... NOPOX
Pestii sunt bine, au aterizat???

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: