| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Ia-l tu pe ala, ca eu mi-am comandat altul intre timp ...
E marfa, de aia l-am vrut
Si-i faci si proba, 3 lei ii ceri pentru fiecare unitate TDS peste zero cat a zisc ca scoate, daca-i dus te faci aici bani la final
|
 |
|
|
Probabil ca pe nisipul asta va ramane vesnic scris MUI, de aici vine dedicatia ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
 Felicitari, da-i tare ...
|
 |
|
|
|
Si un cadru cu laterala stanga cu noul coral atarnat, iar in fundal incercarea de a imbraca overflow-ul cu GSP si anthelia blue ...
|
 |
|
|
|
Radule, apa dulce-viata dulce, in ocean e mai greu un pic.
Lantul trofic e mult mai complex.
|
 |
|
|
Pai clar, arowama nu este a ta, ci a copiilor copiilor tai ... Nu asta-i voia ce ai voit?, dupa atata munca?
|
 |
|
|
Lasa-i Shubi in legea lor, ca la ei in breasla si Kenya tree e tot coral ...  , iar aiptasia chiar unduieste frumos
|
 |
|
|
Daca ar fi ceva de carcotit legat de lista ar fi lipsa a cate un reprezentant de seama din familia wrasse, gobiidae (si inca vre-o doua  ), dar nu e musai acum la inceput, cand e vorba de lupte pentru suprematie
|
 |
|
|
Lasa, ca-i place si lui la iarba verde, pajisti colorate (dar la altii in bazine)... dar (inca) nu recunoaste
Si al `reaqu pestii tin cu el, nu pot poza un coral ca se baga ei in fata ...
PS nu-l oftici si tu un pic cu florile tale ...?
|
 |
|
|
Consider buna initiativa, JBL Test lab al meu a imbatranit (si nici de noua nu a fost prea OK), am imbatranit si eu  , mai am cate un test razlet, dar nici de testare nu ma tin...
Asa ca un set complet macar la 2 luni(  ) ar fi indicat sa fac ...
Asa ca Da, desigur
|
 |
|
|
Ce gasca colorata ai strans acolo  ... Sa treaca cu bine carantina!
|
 |
|
|
Lamaita al meu cu burta plina, ca de obicei, si am reusit sa tin in viata xenia pulsing  ... dar nu ar trebui sa ma bucur prea tare, e buna ca indicator, dar invers, cand ei ii merge bine trebuiesc luate masuri ...
Si pe laterala stanga a mai aparut un magnet ...
|
 |
|
|
Mai Johnny, wave maker din ala am tot vazut, copii am, dar tot ma inmoaie la suflet cand vad manuta aia dolofana si piciorusul ca o painica ... viitorul acvaristicii este asigurat
|
 |
|
|
Si culmea, tot cei batrani sunt mai nerabdatori  , dar realitatea este ca de la o varsta cand iti vine o si faci, altfel trece ...  , asa ca pune Crisit poze!
|
 |
|
|
Felicitari, e clara aia cu dragostea se face in minim doi, a mea e singura si se schimonoseste de cateva zile, poate se divide si a ales calea grea ...
|
 |
|
|
|
Noi nu prea credem, adica totu` e pa surse ... pa poze
|
 |
|
|
Si nu uita de ... NOPOX
Pestii sunt bine, au aterizat???