[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Euplica spre exemplu, dar nici un melc nu face treaba mai bine ca tine ... Raman urme ...
Pai e vreme de rasaduri ...
koala wrote:
Plm, sa stii ca io citesc toate topicurile... da', unde e rost de "florarie", nu prea ma bag.
Ce 'reaku sa comentez eu despre, cum ziceai mai sus, "acropore"?

Cum ce sa zici, nice snacks for Suri
Mai este o chestie de studiat... Radacinile (rizomii) sunt complete, cu multe firisoare sau sunt roase, lise?
La mine melcii, din lipsa de ocupatie (nema alge) au atacat radacinutele si plantele de suprafata au regresat.
Chiar i-am gasit in zona. Detali pe PM daca doresti ...
Ne mai arati si noua pestanii si casa lor?
Fanul livreaza acroporele?
Vazand ca treaba merge, am ridicat miza si am luat si cativa CRS A grade. Din 6 mai am doar 2, dar au aparut si 3 pui ...
aerosv wrote:Ceva spectaculos nu am ce arata, isi fac loc diatomele, am pe geam si pe nisip destule alge maro ca un praf pe care le curat la 2 zile...

Coralii sunt ok, doar cei duri sunt maronii... nu am ce sa le fac, schimb apa si asteptam.

Chiar de nu-ti vine sa crezi, e si asta un semn bun, asta e culoarea naturala a algae zooxanthellae, la polul opus sunt coralii super colorati, parasiti de zooxantelide, dar sunt cu un picior in groapa.
In acvarii noi (incercam sa) mentinem un echilibru intre aceste extreme ...
Nu aiptasia ma interesa, evolutia acvariului, da ...
O poza cu vedere generala?
Si nu uita de un incalzitor, ii place la caldurica, altfel devine apatic ...
Sa revenim la acvaristica ...
Niste pui de acropore ... si altele
Gelu (nenea pentru mine) ... smilie
In concluzie, un batran e normal sa se minuneze de orice scoica noua, chit ca a mai fost si pe alte maini (de ex. sotul lu' Shubi)
Exact, cand vedem ca nu-l mai vedem ...
Ne vom da seama dupa postari ... mai rare ...
Lasati mah, vine vara, o gaseste pe plaja, o ... , dupa care o arunca la loc.
Avantaj de litoral
Putini da' bravi ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: