[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Pune buretele peste Siporax, apoi torni flaconul de Filter Start peste burete si Siporax. Torni niste apa din acvariu in filtru apoi pui capacul si bagi in priza.
Poti sa-i dai rondele de castraveti, dovlecei, spanac sau piept de pui rupt fasii, ori rame tinute cateva zile intr-o casoleta sa scoata pamantul din ele.

PS: am avut 2 Cherax quadricarinatus care au fugit din bazin si vreo 10 Procambarus alleni si le-am ce ti-am scris mai sus
De ce nu ai ales modelul 603B? In ala incap 2litri de material filtrant, in 602 putin peste 1,5.
Taie din piciorusele gratarelor ca sa-ti intre si mai mult material. In partea de jos lasi picioarele suficient de mari cat sa fie gratarul peste gaura , sa nu intre materialul filtrant in pompa. In partea de sus taie fara mila. Mai faci loc pentru ~0,5litri de material.
Eu am 603 si am facut exact ce ti-am scris. Merge brici!

LE: teoretic, in filtrul tau ar incapea 2 litri, dar gratarele macanca din volum.
dan.pavelescu wrote:Gata, m-a dezamagit mos Koala.
Ma asteptam sa inceapa cu "ba, o fo greu, al dracului de greu"

Nu vezi cele 2 sticle de bautura? Cred ca alea au fost singurele, de asta nici nu a fost greu
In ultima poza vad un fir de Hydrocotyle tripartita si putin mai sus niste Marsilea hirsuta.
sorin_ss wrote:salut, mai ai filtrul de vanzare? multumesc

Slabe sanse, spre infime, negative chiar, sa mai aiba filtrul dupa 5 ani.
Cumpar cateva fire de Marsilea, pentru un experiment emers la birou.
severum777 wrote:Zic ca po?i sa rezolvi cu niste sare ...

Nu mai da sfaturi, te rog frumos!
Komatexul se taie foarte usor cu un cutter
Giany wrote:unde gasesc in Bucuresti sa iau komatex ? am cautat prin toate astea de bricolaj si gasesc doar placi mici am nevoie de placa de 1.80 ca sa nu carpesc

Si pentru ca cei de la Geplast nu vand bucati cu una dintre laturi mai mica de 2m, te-ai scos
Totusi, adezivul gel pe care il vand ei se intareste mooolt mai greu si nu te avantajeaza. Recomand http://www.dedeman.ro/bucuresti1/amenajari-interioare/adezivi-spume-silicoane/adezivi-de-contact/adeziv-superglue-20g-zwaluw.html
Am facut 2 ani ieri
Enihau, hau, hau, asteptam poze si povestioare din indepartata Barcelona. Intotdeauna m-au fascinat povestile spune de batrani. Au asa, un je ne sais quoi!
ErmoFerri wrote:care o fi scopul pentru cafe cereti numere de telefon in privat si nu sunati? Ca n am numarul la secret... ????????

Poate esti in alta retea si nu au oamenii impulsuri sa te sune
Sefu', daca nu te strange noaptea-n brate, nu face cartofi prajiti sau sex e degeaba. Pentru toate optiunile descrise iti iei nevasta
Plus ca stie toate lucrurile din lume, asa ca fac gugal!
Sunt destui cei care au folosit komatex. Se lucreaza usor, dar are nevoie de nervuri pentru intarire la suprafete mari. Se lipeste cu super-glue.
@bpaul, specificatiile pot fi inselatoare linkul pe care l-ai pus e un link de feedback. Parerea scriitorului fiind destul de nasoala in crea ce priveste materialele din care sunt confectionate componentele, dar si filtrul in sine.
Sun Sun sunt chinezesti, dar au fost testate in timp de acvaristi. Au facut niste imbunatatiri in ultimii ani, evolueaza ca si companie. Iti doresc sa ai cat mai putine probleme cu filtrul asta.
Nea ShPavelescu, daca face o cutie interna, cativa cm latime si lungime, care sa aiba si rol de pieptene, din care sa ajunga apa intr-o cutie externa in care sa vina BA-ul ar fi Batman Approved?
Cand voi avea timp, probabil vineri, incerc si un desen ca sa ma fac inteles.
defrostbite wrote:Sigur era de la duritate? am vazut acvarii cu apa dura cu apa lacrima! Stiam ca se intampla la acvariile nematurate.

Colegul @defrostbite s-a grabit si poate din cauza asta nu va e clara afirmatia sa. Nu exista apa neclara datorita duritatii. Poate doar datorita impuritatilor din masa apei.
Bre, WOW!!! Frumos. N-am cuvinte. Frenezie, albastreala, rosu dracesc. Ce lumina folosesti?
Poti sa-ti iei bazinul de 55l, pestii iti vor multumi, dar ciclarea filtrului nu o vei putea grabi. Tot in jur de o luna va tine.
Mai bine strangi ceva bani si investesti intr-un filtru extern.
Acvaristica nu e complicata daca esti pregatit pentru ea (asta inseamna sa citesti toate articolele de pe forum).
Am avut si hamsteri si perusi... e acelasi rahat: hrana, program de lumina, ferit de caldura si frig, rumegus pentru hamster, os de sepie pentru pasari.....
Ancistrusi, clar. Daca sunt pereche sau nu, asta vom putea spune numai dupa ce pui niste poze mai clare. Dar, asa cum spunea si @Koala, masculii au o multitudine de coarne pe cap. Pe cand femelele nu au nici asa multe, nici ramificate.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: