Dragi tovarasi, stiti ca de ceva vreme bazinul a avut de furca cu plaga Aiptasia.
Neincrezator in diferitele produse existente pe piata am incercat aplicarea variantelor naturale de starpire a demonului, am cautat Berghia si n-am gasit (cea mai rapida rezolvare

), am bagat peperminti, care la inceput, desi nu i-am mai vazut decat o singura data intr-o noapte, pareau ca-si fac treaba ....dar....dupa o perioada scurta de timp, incurabila a continuat sa se dezvolte, multiplice.
Foarte multi corali au fost afectati, mai ales zooasi si LPS-ii care nu se mai deschideau/hidratau ca-n vremurile lor bune.
Dupa, am incercat utilizarea metodelor propuse de colegi: zeama de lamaie, otzet, etc. Rezultatul pe care l-am obtinut a fost clar: eliminarea individului atacat si aparitia altor zeci de indivizi minusculi.
Cu apa fiarta n-am putut executa decat un test, de curiozitate, pe o piatra izolata, fara corali in jur, poate ca functioneaza, nu-mi dau seama.
De ieri treaba s-a schimbat, am descoperita un produs minune, desi-l stiam demult ca si denumire dar dezamagit de alte produse de gen (Joe`s Juice de exemplu, o foarte mare porcarie de produs).
Un prieten mi-a adus o sticluta si am inceput aplicarea, efectele sunt extraordinare. Am aplicat doua seringi aseara, aiptasiile au disparut 100% (cele tratate) iar efect asupra coralilor, vizibil = 0.
Produsul se numeste Aiptasia X de la Red Sea.
Sunt pur si simplu ultra incantat de el.