Message |
|
e greu sa sufoci pesti cu o concentratie prea mare de co2. pesti rezista fara probleme pina la 100 de ppm de co2, ceea ce noi nu cred ca o sa avem vreodata in acvarii. eu la un ph=6.6 si kh=6 am co2= 45 ppm
|
 |
|
plantele stau intr-un acvariu separat si nu beneficiaza de conditii propice. daca nu le doreste nimeni, pina la urma vor muri si e pacat..
|
 |
|
cea mai buna varianta e o instalatie presurizata controlata de ph controler. daca nu vrei sa investesti prea mult, fa-ti o bomba.
|
 |
|
1. puii sunt de guppy. ancistrusi sunt mai greu de inmultit.
2. poti sa ii scoti si sa ii ti separat, daca nu pina la urma vor sfirsi mincati de ceilalti pesti mai mari
3. bacteriile denitrificatoare sunt imvizibile, ceea ce ai vazut tu iesind din buretele filtrului era pur si simplu mizerie
4. daca acariul era ciclat corect, nu se decicleaza asa usor
|
 |
|
salut si bine ai venit!
imi place prezentarea dar ca si sugestie incearca sa redimensionezi dimensiunea pozelor cind le uploadezi ca dureaza prea mult pina le deschidem. internetu asta 
|
 |
|
da se poate. depinde de numarul si puterea incalzitoarelor si vplumul acvariului, dar teoretic se poate.
|
 |
|
SAlut!
Am de vinzare asa ceva:
Cioata este acoperita cu microsorium pteropous si java moss.
Pret 40 ron + taxe postale (7 ron).
2. Heteranthera zosterifolia -aproximativ 50 fire-10- 20 cm
Pret 1 ron/fir sau 45 ron toata cantitatea + taxele postale (7 ron)
3. hygrophila polysperma - 40 fire- 10-20 cm
Pret 1 ron/ fir sau 35 ron toata cantitatea+ taxele postale (7 ron)
Plantele sunt sanatoase si fara alge si provin din acvariul propriu.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11820.page
|
 |
|
testele x in 1 sunt o mare prostie. bani aruncati pe geam. valorile lor sunt pur orientative, adica sa sti cam pe ce lume esti. ceea ce se poate spune din testele astea este ca ciclarea e departe de a se fi incheiat. daca ai pesti in acvariu, ar fi bine sa ii scoti, sa ii bagi intr-un acvariu ciclat si sa faci schimburi de apa.
|
 |
|
in 200 litri e foarte greu sa omori pesti cu co2, practic imposibil. pesti rezista chiar si la 100 ppm de co2, ceea ce e greu de realizat.
|
 |
|
beta se creste singur. este un peste violent, isi bate pina si propria consoarta. buturuga trebuie sa o fierbi in apa cu sare de vreo 4-5 ori aproximativ 2 ore pina cind apa ramine curata.
|
 |
|
red cherry au nevoie de cit mai mult moss ca sa se simta ok.
|
 |
|
multumesc frumos de sugestii. am rezolvat cu apa oxigenata, domestos si periuta de dinti.
|
 |
|
bine ai venit!
ne intelegem, de ce sa nu ne intelegem?
|
 |
|
eu am si amano si red cherry si rasbora impreuna. convietuiesc in cele mai bune conditii de pace si colaborare 
|
 |
|
unele dintre cele mai bune metode de aparare impotriva algelor, majoritatea lor sunt: ciclarea acvariului, schimburi de apa regulate, program de iluminat adecvat, fertilizare dupa teste, colonizarea acvariului cu creveti si melci. daca toate astea nu functioneaza apelati la foarfeca! 
|
 |
|
nu e prea mult 10 ore? ma gindesc ca o sa se supere plantele mele daca raman 10 ore fara co2 
|
 |
|
eu nu am inteles la ce vrei sa folosesti tu becurile astea.
|
 |
|
|
 |
|
ai bagat cei 3 beta in acelasi acvariu?
ai combinat nisipul rosu cu cel albastru?
si arata super?
serios?
nu glumesti?
|
 |
|
crede-ma ca nu te respinge nimeni, vad ca stai in germania, o tara unde exista produse acvaristice la care noi din tara putem doar visa. cum zicea si colegul beni documenteaza-te si apoi o sa descoperi singur ce e rau la tine in acvariu
|
 |
|