[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Am mai tras citeva poze, pina la urma m-am hotarit la asta:

image
Frumos! Ma bucur ca l-ai reusit dupa cite ghinioane ai avut. Tunde gazonul mai des si se va reface. Normal acest gazon este cel mai rezistent si mai putin pretentios la substrat.
Prima incercare - RAC 2018
Azi incerc sa obtin ceva mai bun cu o lumina de calitate.

image
Gabi C wrote:Pune mina matale si salveaza direct raw. Pierzi o gramada de informatie cind faci jpeg. Practic la jpeg nici nu mai poti edita. Ce ai facut e bun facut.

Din cite am inteles, la RAC pozele trebuie sa fie musai jpeg!
Dr Nano wrote:Nu se mai vad ruinele. Cum zicea cineva mai sus anubias bonzai (& radacinile de anubias) ar putea sublinia conturul ruinelor.

Nu se vad din fata. Daca te apropii se vad foarte bine. Pina la urma conteaza ce vad vizitatorii.
Gabi C wrote:Ce bine arata bazinul !

Multam, Gabi. Si eu incep sa fiu multumit de el.
Silviu Man wrote:
bobiciupe wrote:
Silviu Man wrote:
bobiciupe wrote:
Din punctul meu de vedere, este destul de greu sa filtrezi un acvariu cu un asemnea volum, de aceea eram curios cum te incADREZI in buget.

Legat de acest subiect, stii si tu bine ca un acvariu bine plantat, de 700 de litri, in care vor cohabita 30-40 de neoni, 20 de Amano, 10 Oto si 20 de Spiral Horn
nu are nevoie de mai mult de 10-12 litri de material filtrant de calitate (as merge pe Eheim Pro) evident cu o buna prefiltare mecanica. Nu uita ca va avea
un sistem de schimb de apa la picatura cu apa osmozata. Mai curind imi fac probleme legate de CO2 si fertilizare.

esti sigur? eu zic ca 50 litri din cel mai bun material filtrant sunt o limita inferioara, care pe mine personal nu m-ar face sa dorm linistit. dar o sa iti urmaresc jurnalul, si dupa amenajare, iti acord 3 luni pana la aparitia problemelor.

OK, tinem ramasagul. Eu cred ca un Eheim Professionel 3 1200XLT cu 12 litri de Eheim Substrat Pro si o prefiltrare buna va face fata la o populatie de pesti mici
si care vor fi hraniti corespunzator, fara sa se formeze un excedent de materie organica in acvariu. In plus, o anumita rata de schimb de apa va ajuta mult.

Nu a fost sa fie Eheim. Dar sunt doua Oase pline cu piatra ponce. Oricum, au trecut mai mult de trei luni.
image
image
image
image
Humbert wrote:foarte fain scape-ul iar acvariul/plantele arata excelent, zici ca nici nu ai apa in el!

Multumesc, Humbert! Cel mai dificil din toate dupa ce m-am chinuit doua luni cu BBA. Dar acum e OK.
Lemon wrote:Si-a revenit si muschiul.
Bravo, arata natural.

Multam!
Gabi C wrote:Progresezi, progresezi..... bun asa !

Ma straduiesc si eu!
image
Am! A venit la pachet. Cu timpu’ e mai greu!
image
image
image
image

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: