[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lucky2004alex
Forum Index » Profile for lucky2004alex » Messages posted by lucky2004alex
Incepator , am observat ca pestii au crescut si nu mai incap in acvariul meu.As vrea sa ma limitez la cativa pestisori micuti care sa se bucure de spatiu.
Asadar donez sau schimb cu beta sau neon in Piatra Neamt , sau MARTI 25.09.2012, SAMBATA 29.09.2012 in IASI, un carasel negru danteat cu ochii ciocan , un sanitar si inca un peste , care nu stiu cum se chiama .
Vedeti pozele.
image
image
image
image
b37dra wrote:50 l 2 perechi betta,3 carasei si un sanita?(doar un carasel are nevoie de 50 l)
masculi de betta se bat pana la moarte
betta nu suporta stresul,curenti de la filtru,etc

mda....omuletu asa avea facut acvariu...asa l am pastrat...da...initial au murit masculii..si da este un curent de la filtru
nu inteleg unde gresesc.
Un acvariu micut luat de la cineva din Iasi.50 de l cred ca are. avea 2 perechi de betta, 2-3 carasei si un sanitar.
sistematic in ultimile 7 luni au murit toti betta.Initial am crezut ca sunt mincati de carasei.Azi..ultima pestoaica betta , care avusese pui acu cateva luni , am gasit o moarta.
Nu am facut nimic special , apa este aceiasi de 8 luni , pestii aceiasi , poate temperatura apei s-a schimbat.am adus si o planta , poate schimba ceva
pretorians12 wrote:ala e un corydoras - nu sunt agresivi - eu am avut asa ceva si cu puiet de Gupi si nu i-a mancat. Am avut si eu carasi cu Gupy si nu -s-a intamplat nimic.
Melci ai ? Posibil ca pesti tei sa moara din cauza bolilor si sa fie mancati de melci!!

da am uitat.
Am un melc mare
http://arch1.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/12/9/0/248264581-1983652-700_700.jpg
sunt 2..unul alb si unu negru.
Pai am eliminat ce se putea.Mai era un carasel mare, am scapat de el.Am mai eliberat acvariul.Am luat planta , si masculii guppy dispar sistematic
toti masculii de guppy au fost mincati.Nu stiu daca este femela sau Caraselul negru dantelat sau cei 2 sanitari pe care ii am.Dar unul dintre ei este agresiv.
Am stat eu la inceput si urmaream acvariul, si am vazut ca masculul de guppy era agitat si se invartea in jurul femelei si o apara.A doua zi dimineata pe fundul apei , fara coada
Nu mai inteleg care e faza...
respect sorin pt munca pe care o depui.FF bine afara acvariul si linistitor.mie unu mi se pare demential.felicitari..
PS ce job ai de investesti asa de mult ?
b37dra wrote:salut,solutia este simpla
1 ori cumperi un acvariu mult mai mare si pui caraseii acolo si guppy in cel 30l
2 poti vinde sau dona carasei

buna idee....fac schimb in zona Piatra Neamt, Roman, Iasi, Vaslui
de vreo jumatate de an am achizitionat un acvariu de la cineva care avea copil mic si nu mai putea sa l tina.de la el a ramas combinatia asta intre speciii..si el mi a zis ca nu a avut probleme.acvariul este micut ..in jur de 30 de litri.
mai am un caras din ala dantelat ciocan..si inca unul micut auriu..
salut,
nu am mai postat de mult. am de ceva timp un acvariu micut cu 3 carasei, 4 guppy (au fost 4) si 2 sanitari.
Dupa o vreme a disparut un guppy si acum 2 zile celalalt.Am vazut ce a mai ramas din el.Credeti ca acei carasei sa fie canibali? Sunt compatibili acesti pesti?
mai am un mascul si o femela.Daca vreau sa mai cumpar..trebuie sa cumpar tot o pereche...sau 2 femele....ms
danke human
omuletzu care ia avut 1 an de zile, nu a avut probleme.banuiesc ca s au adaptat pestisorii :d.cum aflu de cati litri e acvariul?simpla formula a volumului?
Salutare,
Sunt nou pe aici.Povestea incepe simplu.Prietena vroia un pet, si m am gandit un acvariu este mai usor de intretinut (nu trebuie afectiune ca unui caine sau pisica).Astfel, am facut un drum piana in Iasi (eu fiind din Piatra Neamt) si am luat un acvariu micut 15-20 de l maxim,nu stiu exact cu 7 pestisori.3 carasei, si 4 guppy.Problema este ca un carasel auriu inoata cu capul in jos si este ca un balon, umflat tot.Ma gandeam ca poate stiti voi ce are.Am citit ghidul incepatorului , am purtat o discutie cu vechiul proprietar si cu un vanzator de la un magazin de pesti.In principiu m am documentata ce si cum, ce temepratura, cata mincare, ce fel de apa,compatibilitatie intre pesti.Nu am sanitar.Este urgent sa achizitionez unul?Nici plante nu am.Substratul este format din pietris.Am sa revin cu niste poze.Am o pompa de aer cu filtru, si ieri am achizitionat si un termometru.Unul din Guppy are burta mare,sper sa fie cu pestisori(este vivipar nu?).Astept niste pareri.MS

Forum Index » Profile for lucky2004alex » Messages posted by lucky2004alex
Go to: