[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
canibali  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

salut,
nu am mai postat de mult. am de ceva timp un acvariu micut cu 3 carasei, 4 guppy (au fost 4) si 2 sanitari.
Dupa o vreme a disparut un guppy si acum 2 zile celalalt.Am vazut ce a mai ramas din el.Credeti ca acei carasei sa fie canibali? Sunt compatibili acesti pesti?
mai am un mascul si o femela.Daca vreau sa mai cumpar..trebuie sa cumpar tot o pereche...sau 2 femele....ms
[Email] [Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

In nici un caz nu sunt compatibili acesti pesti. Ce volum are acvariul tau? Esti membru de ceva timp pe forumul asta, chiar nu ai citit nimic? Un singur caras are nevoie de 50 de litri de apa. Nu au ce cauta in acelasi acvariu cu guppy. Poti sa tot cumperi ca vei ramane tot timpu fara. Eu zic sa te documentezi mai bine legat de cerintele pestilor pe care vrei sa ii ti.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

de vreo jumatate de an am achizitionat un acvariu de la cineva care avea copil mic si nu mai putea sa l tina.de la el a ramas combinatia asta intre speciii..si el mi a zis ca nu a avut probleme.acvariul este micut ..in jur de 30 de litri.
mai am un caras din ala dantelat ciocan..si inca unul micut auriu..
[Email] [Yahoo!]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

salut,solutia este simpla
1 ori cumperi un acvariu mult mai mare si pui caraseii acolo si guppy in cel 30l
2 poti vinde sau dona carasei
[Yahoo!]
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

b37dra wrote:salut,solutia este simpla
1 ori cumperi un acvariu mult mai mare si pui caraseii acolo si guppy in cel 30l
2 poti vinde sau dona carasei

buna idee....fac schimb in zona Piatra Neamt, Roman, Iasi, Vaslui
[Email] [Yahoo!]
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

toti masculii de guppy au fost mincati.Nu stiu daca este femela sau Caraselul negru dantelat sau cei 2 sanitari pe care ii am.Dar unul dintre ei este agresiv.
Am stat eu la inceput si urmaream acvariul, si am vazut ca masculul de guppy era agitat si se invartea in jurul femelei si o apara.A doua zi dimineata pe fundul apei , fara coada
Nu mai inteleg care e faza...
[Email] [Yahoo!]
HumanFace
Senior member
[Avatar]

IP:

Ce fel de sanitari sunt aceia?

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/13235.page Amazon
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20174.page Nano plantat
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/16583.page Nanoreef
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Intotdeauna:
- Pestele mare il mananca pe cel mic;
- Pestele sanatos il mananca pe cel bolnav;
- Pestele viu il mananca pe cel mort.
lucky2004alex wrote:Nu mai inteleg care e faza...

Care faza nu o intelegi din ce ti-au scris colegii mai sus?

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

http://arch1.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/12/9/0/248264581-1983652-700_700.jpg
sunt 2..unul alb si unu negru.
Pai am eliminat ce se putea.Mai era un carasel mare, am scapat de el.Am mai eliberat acvariul.Am luat planta , si masculii guppy dispar sistematic
[Email] [Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Oh, Corydoras-ii sigur nu mananca un guppy viu... eventual unul mort, de pe substrat sau de prin vre-un colt de acvariu purtat acolo de curentii apei, dupa ce a murit.

This message was edited 1 time. Last update was at 19/06/2012 10:10:53

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
Pretorians
Membru de baza

IP:

ala e un corydoras - nu sunt agresivi - eu am avut asa ceva si cu puiet de Gupi si nu i-a mancat. Am avut si eu carasi cu Gupy si nu -s-a intamplat nimic.
Melci ai ? Posibil ca pesti tei sa moara din cauza bolilor si sa fie mancati de melci!!
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

pretorians12 wrote:ala e un corydoras - nu sunt agresivi - eu am avut asa ceva si cu puiet de Gupi si nu i-a mancat. Am avut si eu carasi cu Gupy si nu -s-a intamplat nimic.
Melci ai ? Posibil ca pesti tei sa moara din cauza bolilor si sa fie mancati de melci!!

da am uitat.
Am un melc mare
[Email] [Yahoo!]
Pretorians
Membru de baza

IP:

scoate-l - pune-l intr-un borcan separat pt cateva zile si vezi daca el este de vina!
Melci nu prea pot sa atace pestii vi (de sunt melci nu alearga prea repede) dar din experienta daca ii prinde pe cei bolnavi ii cam haleste - mai ales pomaceea!
Eu am avut si ii vedeam cu se intindeau dupa pesti-
Cea ce-ti zic nu e din citite pe net si din ce mi s-a intamplat mie in acvariu!
stefanp
Moderator

IP:

NU iti mananca nici carasii, nici corydoras si nici melcii alti pesti ! Decat eventual dupa ce mor. Sau daca sunt puiet si au dimensiuni mici. Adulti insa nu.

Zi-ne ce acvariu ai, ce echipamente, ce fauna, flora, in detaliu. Fa niste teste de apa.
Pune niste poze.

Problema e in conditiile din acvariu.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: