[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mor toti betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

nu inteleg unde gresesc.
Un acvariu micut luat de la cineva din Iasi.50 de l cred ca are. avea 2 perechi de betta, 2-3 carasei si un sanitar.
sistematic in ultimile 7 luni au murit toti betta.Initial am crezut ca sunt mincati de carasei.Azi..ultima pestoaica betta , care avusese pui acu cateva luni , am gasit o moarta.
Nu am facut nimic special , apa este aceiasi de 8 luni , pestii aceiasi , poate temperatura apei s-a schimbat.am adus si o planta , poate schimba ceva
[Email] [Yahoo!]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

50 l 2 perechi betta,3 carasei si un sanita?(doar un carasel are nevoie de 50 l)
masculi de betta se bat pana la moarte
betta nu suporta stresul,curenti de la filtru,etc
[Yahoo!]
lucky2004alex
Junior member
[Avatar]

IP:

b37dra wrote:50 l 2 perechi betta,3 carasei si un sanita?(doar un carasel are nevoie de 50 l)
masculi de betta se bat pana la moarte
betta nu suporta stresul,curenti de la filtru,etc

mda....omuletu asa avea facut acvariu...asa l am pastrat...da...initial au murit masculii..si da este un curent de la filtru
[Email] [Yahoo!]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

si caraseii si sanitarul trebuiesc vanduti,donati deoarece in acel acvariu nu se dezvolta normal si cred ca nu ti plac carasei subnutriti
betta sta impreuna cu femela doar in timpul reproducerii dupa ce ies alivienii trebuiesc despartiti deoarece masculul bate femela pana o omoara
P.S.-documenteaza te despre ce pesti vrei sa ai in acvariu,incearca un biotop este mai frumos un acvariu biotop doar cu 1 peste decat un acvariu cu 10 pesti necompatibili si de dimensiuni mari
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Lucky eu am impresia ca pe tine nu te intereseaza in mod special acesti pesti si apelezi la forum doar cand apar probleme in acvariu care te deranjeaza personal, gen... dispar pestii! Din raspunsurile tale din topicuri mai vechi: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20829.page si din topicul asta, am dedus ca nu ai invatat chiar nimic din greseli, as putea chiar spune ca te duci inainte cu aceleasi probleme, care apar inevitabil la anumite intervale de timp, cand supriza!... iti faci si tu aparitia pe forum si ceri sfaturi care nu le respecti. De dragul pestilor pe care ii ti, eu zic sa iti gasesti putin timp si rabdare sa citesti articolele de pe forum, alftel colegii o sa se chinuie degeaba sa iti explice lucruri pe care nu vrei, sau nu poti sa le intelegi. Mult succes!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

vinde tot in materie de pesti,cumpara plante,nisip de quartz daca nu ai,filtru daca nu ai,pune acvariul la ciclat si abia dupa 3-4 saptamani cumpara si tu niste pesti calumea.Nu carasi,nu betta[in perechi].

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: