N`am murit, doar sunt super ocupat ....dar bazinul creste , si creste bbine, chiar am mai scos ceva zoasi si ciuperci verzi din el sooo iaca cateva poze
Si cateva cadre :
Alge putine spre deloc, unpic de ciano cand sar de schimbu saptamanal si il fac mai tarziu de o saptamana, se pare ca matrixu incepe sa functioneze, mancare o data pe zi la 2 zile chiar si la 3 cand imi aduc aminte ca nu le-am dat in ultimele 2 zile nimic Schimburi de apa aproape la sapt (uneori si 2 ) cca 4L , si cam atat, in apa de autocompeltare neste becarbonat de farmacie copt bine la cuptor ca sa am un kh mai mare. In rest .....NIMIC , poate o data la 2-3 sapt ceva artemii la euphilie si la sun coralul ce sta in sump.
Iaca si un mic clip cu el sa va dati seama de miscare , recomand full hd si full screen
uaaa si eu nu vazui topicu acesta, nenea gabi macar asa sa iti vad si eu proiectu parca am sta la sute de km distanta stai sa vezi ce intru eu tare cu jurnalu` meu >
Man da'i un search pe gugle cu ich, mie imi apareau pe pesti cand nu prea ii hraneam, baga neste mancare congelata neste mixtura daca ai, daca nu iti dau eu azi cand ajungi la mine, daca mai ajungi.
din punctu meu de vedere inca nu ai atins apogeu, fa plantele de fundal mult mai dese, sa nu se vada deloc prin ele backgroundul, iar tufele sa se impinga una pe cealalta. Tot ce tunzi planteaza langa si tot asa
Felicitari, misto treaba asta cica "de ziua ficei mele mi-am facut cadou un nanoreef legat de corali, multi sunt fotosintetici, asadar vei avea nevoie de ceva lumina chiar daca e o ora 2 pe zi in perioada de ciclare
De ce grotech ca sare?
Spor la treaba si apa limpede
Salut marian, nu contest ca sfaturile tale nu sunt bune, am rugamintea sa treci pe la rubrica despre noi sa ne zici o vorba doua despre tine sa stim si noi cu cine stam de vorba, experienta ce o ai si asa mai departe
tre sa mearga n`are voie, eu m`am tot jucat cu balansu de alb si mi`a iesit, acolo din gradele kelvin. Ti-am scris ce si cum ca in general lumea care are dslr nu prea stie sa il si foloseasca
cat despre reactoare da sunt din acrilic , IDENTIC ca tuburile din reactoarele de la aquamedic , 7 cm diametru exterior 67 interior .
tuburile le luai printr`un colaborator de`al meu iar baza e facuta din stiplex indoit la cald
kirucd wrote:
Da Ciprian, nu reusesc in niciun fel sa regelz bine balansul de alb Da' nici n-am avut timp sa studiez aparatu', sper sa imi fac timp in weekend si sa va prezint niste poze mai adevarate.
Draga domnule ia arunca matale un ochi aici asta varianta usoara, apoi mai e o varianta din menu dar nu stiu la 600d exact unde sa te duci teoretic mergi in menu, si la al 2-lea patratel rosu ar trebui sa ai o optiune cu white balance , adica aici (Balans alb in menu limba romana ) acolo mergi pe K si te joci unpic cu temperatura(adica un menu de genu asta, nu mai stiu sa iti zic exact la ce valori am scos eu culori asemenatoare cu realitatea, dar macar ai un start
koala wrote:Ma duc sa-mi smulg venele de la gat... cu dintii din fata!
Foarte frumosi, sa te bucuri de ei si sa iti aduca numai satisfactii!... zebrasoma aia e fan-tas-ma-goric, arata intr-un mare fel!
deci nu te mai grabi cu bazinu ala unpic mai mare ca cel pe care il ai acu, mai asteapta unpic si fa unu cum trebe sa te poti bucura si matale de pesti fromosi
si on topic, nenea dragos toate arata intr`un mare fel, acu am si eo o curiozitate, colorile domne, colorile, asa le ai? albastre? sau e balansu de alb aiurea la camera?
eu am luat 2 identici ca marime cred ca erau chiar si frati, din acelasi import din acelasi lot de la acelasi vanzator si nu am avut probleme, si nici nu am iar bazinul meu e un cub cu latura de 30
koala poti sa ii zici ca sunt tata si fiu ca`n desene
Am facut unpic curatenie in topic, in modul asta nu se ajungea nicaieri cu aceste discutii.
Stimati colegi, dragi prieteni si de aici si de pe alte meleaguri, am o mare rugaminte daca doriti sa va certati faceti-o prin pm-uri
Ce s-a intamplat, s-aintamplat si gata , haideti sa nu mai facem atata scandal pentru lucrurile din trecut, au existat neintelegeri intre voi, vreti sa le discutati sau sa le continuati e problema voastra nu a tuturor userilor
Cu riscul de a ma repeta haideti sa ne limitam strict la topicul lui dragos si ATAT.
ti`ai luat deja altceva? mie doar ce mi-au venit niste sunsunuri de 3000 si vroiam sa te intreb daca esti interesat de un schimb plus diferenta bineinteles