[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aurecj
Forum Index » Profile for aurecj » Messages posted by aurecj
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!
Administratia

Zsido wrote:Mai e de lucru inca vreo 25 de ore pe mana si multa suferinta din pacate

Lasa, lasa, nu te plange, ca stim ca-ti place...

Si oricum, la ce acvariu ai, iti piere durerea cand ajungi acasa si te "benoclezi" la el impreuna cu Mr. Jack (Daniels, of course)...
Avand in vedere ca tocmai mi-a crapat Aquarelle-ul acum 2 zile (era si timpul de altfel) ma intereseaza si pe mine unul, daca n-ati facut cumva comanda aia deja.

Prin oras am gasit doar alte "specii" de neoane (e adevarat ca nici nu m-am prea straduti sa caut din lipsa de timp), insa as prefera un Aquarelle de 18W pt. ca sunt f. multumit de el.

Forum Index » Profile for aurecj » Messages posted by aurecj
Go to: