[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Maestro nu am mai intrat de mult pe aici , dar avind in vedere ca tu ai un wrangler iar eu am fost de paste in Romania si am avut ocazia sa fac primul offroad din viata mea cu niste prieteni pot sa spun ca m-am indragostit de hobby ul asta cit si de genu asta de masina . Cum stii si tu bine si cum am inteles si eu acum cu un Tucson ( cum am eu ) nu poti face nici macar 5 % din ce face un Wrangler . Am urcat la un moment dat un deal prin padure , plin de noroi si frunze ude. A fost atit de mare panta ca nu vedeam nimic , doar cerul . M-au trecut toate transpiratiile dar masina s-a comportat exemplar . Cu permisiunea ta pun si un scurt filmulet ( asa o incercare de slowmotion ) cind masina rula prin padure pe un drum forestier cu 80 la ora.

Ce bine arata! Esti un gradinar iscusit.
Foarte reusit !! O incintare pentru ochi.
O sa incep sa pun pe rind citeva din bazinele mele. Astazi incep cu "lost nature" , unul din cele mai dargi bazine ale mele.

image

Da. Duce a caracatita.
Frumosi crevetii tai. Vreau si eu sa il umplu al meu de creveti.
Frumoasa ideea Silviu. Cred ca ma bag si eu cu vreo citeva setupuri.
92fox wrote:Ca de obicei o opera de arta!! Si intradevar merge de un nou jurnal, asa cum numai tu poti sa le faci

Multumesc. Poate voi mai adauga cite o poza aici . Pun astazi o poza dupa ce am umplut bazinul cu apa .

image
Spor Silviu. Vad ca merg bine plantele. Cred ca in doua luni va fi in maxim de forma.
Multumesc baieti.
Pentru cei care ati avut rabdare sa rasfoiti jurnalele mele : o poza cu un scape realizat zilele astea, scape care nu va mai avea parte de jurnal .

image
Felicitarii Silviu pentru " Crema cremelor".
Superba floarea.
Dupa cum spune si titlul as dori sa cumpar Christmas moss o cantitate mai mare pentru un nou proiect.
Spor mestere ! Vad ca ai enregie pentru inca un proiect !
O recomandare daca se accepta. Cam asa vad eu raportul de hardcsape si dimensiuni la volumul de apa .
Sincer din punctul meu de vedere Facebook este mai degraba util doar ca forma de promovare rapida. Sau poti obtine la un moment dat si informatii. Din punctul meu de vedere nu se va compara niciodata cu forumul .Cel putin pe mine forumul m-a format ca acvarist .
Din pacate cum spunea si Koala majoritatea userilor au migrat acolo . Plus ca pentru toate concursurile trebuie sa ai Facebook ca sa te poti inscrie.
Din pacate de aseara se aude ca un zgomot " electric " in canistra . Nu stiu daca e de la faptul ca unul din suruburi nu l-am putut stringe calumea si are usor joc capacul . O sa incerc sa il mai desfac din npu capacul si sa string iar toate suruburile. Daca nu merge treaba o sa ma uit de alt capac sau o canistra noua.
Din pacate simt sa zic asa ca nu mai prezinta interes jurnalul . Toata lumea migreaza spre facebook desi un jurnal are alt farmec si detine mult mai multa informatie fata de o poza pusa pe facebook .
Sa tii un jurnal frumos e putina munca , in special cu partea de " pozat " . Ca idee pentru " Lost nature " cred ca am tras in jur de 8000 de cadre ..... apoi sortatte, editate .... toate astea iau timp .
Salutare
Am o problema cu al meu eheim professionel 4+ 250.
De o vreme nemiscind prea des robinetul de inchis deschis acesta a mers foarte greu . La un moment dat am fortat putin si si-a dat drumul sa zic asa. Inchide sau deschide complet debitul de apa dar a aparut o alta problema. Nu ma mai lasa sa apsa butonul acela rosu prin care poti da robinetul afara. Am urmarit tutorialul lui Koala ( foarte explicit pentru care multumesc ) de desfacut capacul , l-am desfacut dar tot nu pot scoate robinetul ....
Intrebearea este ce as putea face , cum as putea da partea de plastic rosie (butonul ) afara fara sa o stric. Mentionez ca am luat robinet nou de rezerva.
Multumesc anticipat.

PS Suruburile de la capac mi se par destul de slabe. La unul i s-a mutilat capul si nu l-am putut stringe complet .
O ultima poza pentru Summertime cu un detaliu de ludwigia sub lumina de led. Este mai mult ca sigur ultimul jurnal . Multumesc Acvariu.ro pentru gazduiere.

image

Spor cu proiectul !

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: