[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ocean
Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Cum a spus si colegul Severus, dar pe langa gri sau bej in bazinul amazonian exista si locuri cu nisip albicios spre alb, nu chiar ca in bazinul Orinoco(mai exact Atabapo) unde e alb. Si doar nisip fin cu granulatie 0- 2 mm
Severus wrote:Pana acum nu am mai vazut pe nimeni sa falsifice produse fabricate in China.
adrian09
Nu e din cauza scalarului, au suferit ceva soc din cauza diferentelor la chimismul apei, daca chiar sunt salbatici e sigur asta, pretul ar trebui sa oglindeasca faptul ca sunt sau nu
Un lucru de stiut despre creveti(aviz celor carora le plac pentru consum, si eu sunt printre) TOTI CREVETII CARE PROVIN DIN CRESCATORII din Asia(dar probabil ca si din restul lumii) sunt crescuti in ape cu adaus substantial de pesticide se pune contra algelor. Am vazut o ancheta facuta de nemti la toti furnizorii de creveti de pe piata Germana, pana si la cei ce afisau eticheta Bio pe ambalaj au gasit bidoanele cu pesticide (incepute ) in depozit! Singurii care nu folosesc sunt crescatorii mici particulari, dar si acestia folosesc apa pe care marii crescatori o deverseaza dupa recoltare cand curata bazinele. Asa ca daca nu provin din pescuit oceanic eu as fi rezervat in folosirea lor
Din cauza inaltimii de 50 pare mic, macar de 60 de era- asta pentru viitor
Foarte frumosi, dar mie imi pare mic locul pentru trei exemplare e la limita si pentru 2
Sa te fi ajuns blestemul lui ursuletu smilie
Daca treaba cu coloritul la ei e ca la red devil (Amphilophus labiatus)sau red dovi(exista si din astia)atunci coloritul lor se va tot schimba pana cresc, unii pot deveni rosii sau pe aproape(oranj) altii patati
Deci Jimbatu, Flamanzica si Stallone?
Asa-i cand te mananca.. ca si cu jaguarii- jaba am zis noi, de ce sa nu ramana perechea aia frumoasa cu loc de inot suficient(din poze pare ca plantele l-au imputinat serios ca-s puse cam pe mijloc) si le mai pui eventual ceva tovarasi mai mici: ori suficient de mari cat sa nu le incapa in gura, ori suficient de iuti cat sa nu fie prinsi
Ai ceva lungime acolo sa poata imparti spatiul
Si din cate am auzit si cam cu fite adica ii cam incearca pe masculi sa vada daca tin la tavaleala(asa spunea un crescator), da poate prinzi tu una mai rea de musca
koala wrote:Wow! Superba perechea!
Ce bine ar da niste d'astia in acvariul tau impreuna cu ce ai, stiu ca nu te-ai plictisi
Dan P wrote:Poate de data asta scot din aia frumosi !
Adicatelea nu asa de papagali
Faina treaba si cu depusul si cu imprastiatul prin tara
Nu amesteca tratamentele, cel cu sare obisnuita e inutil, punctolul nu stiu dar nu are rost repet sa combini tratamentele(doar slabesti pestele), parerea mea singurul cu rost e sarea Epson=sulfatul de magneziu si daca poti inmoaie mancarea in solutia de Epson asta daca mai mananca
Fain e masculul ala de RT
adrian09 wrote:
ocean wrote:Eroare

sefu... m-ai bagat in ceata...cine a facut eroarea,pardox sau EBPiranha?

Initial am postat un raspuns pentru RBPiranha si apoi am vazut vechimea comentului, am fost derutat de "reactivarea" lui Mihai acvariu 15i2op21037-asa e cand oamenii posteaza peste altii in loc sa-si deschida propriul topic; pe cand am observat nu am mai putut sterge
Eroare

Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Go to: