[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Eu sotiei i-am zis ca LED-urile sunt destepte si consuma infim, iar pompele Tunze de aia au costat atat ca nu consuma mai nimic...
Comparativ cu feonul ei e neglijabil consumul. Si asa tre' sa ramana ...

PS la mine nu par multe pentru ca tin 3 prelungitoare cu cate 6 prize in 3 locuri diferite ...
Si eschimosii au frigidere ...
Deci moldovenii au supravietuit... Uraaa!!!
Am modificat si eu reactorul cu matrix in reactor la picatura, cu precizarea ca nu este presurizat, e modelul patratos (o pompa ia apa de sus si o impinge prin tubul central in fundul reactorului, pe sus pictura apa, si printr-un stut iese, dupa mai multe parcugeri ale matrix-ului).
In seara astra, in cadrul smotrului saptamanal, am masurat pH- ul in reactor ... 8,12, in bazin 8,51.
Asta nu ma convinge sa inlocuiesc o parte din matrix cu spartura de coral, in ipoteza ca se va dizolva usor si va ajuta la aportul de Ca, asta pana nu va fi pH-ul maxim 7.
Fiind deschis pot adauga usor bacterii si NOPOX.
Gresesc eu undeva de am pH-ul asta in reactor?
Eu stiu prea bine de ce am scris ...
In biroul unde am ajuns sa am si doua acvarii marine 500+ l am interzis fumatul, iar de mai bine de 4 ani vapez doar ...
CatalinBarbu wrote:

... 4500 - 5000 euro.
Va spun sincer ca daca ...bine macar ca nu mai fumez

Asta da sport, sanatate curata
Foarte tare ...
Ai facut, asa pentru tine, un bilant la cât te-a costat?
Cât timp sta reactorul scoate biopeletii, clatesti-i cu apa de osmoza si usuca-i.
Altfel se imput ...
ocean wrote:Cubul (Borg) se intoarce :

La cât se întoarce, deja i se poate spune ZARUL
Si la mine au terminat demult aiptasiile si mi-e sa nu le vina pofta de ceva tentacule urzicante ...
Foarte tare, am urmarit si partea a II-a.
Citeam pe net, unde arata una cu varfurile tentaculelor distruse ...
Trimit 150 ml la Bucuresti, numai sa vad cand ca am un weekend cam aglomerat ...
Cel mai frica mi-e acum cu peppermintii sa nu mi-o haleasca ... de-aia am si lasat-o mai mult cu tubul afara ...
Nu, ionut_dt a trimis PM ca vreti amandoi ...
Ce observ la anemona asta e ca am lasat cam 5 cm din tub afara din nisip si deja a mai faurit un guler de 5mm, in ritmul asta se va lungi cam mult.
In rest, sta mereu deschisa , cand o hranesc, daca o ating cu pipeta se retrage complet, dupa care iese in cateva secunde.
Nu am vazut ca pe timpul noptii sa i se lungeasca tentaculele mai mult decat ziua.
Flavescens a incercat sa-i fure din artemie si a plecat iute, fara semne vizibile.
Peppermintii (macar 3) nu au atentat la tentaculele anemonei.
O tin intr-o zona cu un curent moderat, dar dintr-o parte ceea ce face ca sa se deschida inegal.
Pe tentaculele mov are puncte verzi, dar inca nu am vazut bioluminiscenta

Per total sunt multumit ca o am ...
50 ml opresc eu, 200 le dau.
fanta - 100
blue14 - 50
ionut_dt - 50 ml
5 ml/ 100l, 3 zile ...
Vorbim maine ...
Treaba cu ele e ca daca nu scapi dupa toate incercarile, atunci ultima este DinoXal de la direktLINE.
Asa am scapat eu, mai am 250 ml, de ajuns pentru 2000l
Iat-o, un pic morocanoasa...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: