| Message |
|
|
|
Cred ca te complici, foloseste mai bine reactorul din PET de Aqua Carpatica 500 ml.
Si pe asta-l poti monta hang-on daca etansezi trecerile....
|
 |
|
|
koala wrote:
Dupa mintea mea, manevra cu ciorapii e eficienta atata vreme cat ai un set de 10-15 ciorapi si ii schimbi zilnic... saptamanal, bagi cate o tura la masina de spalat.
Altfel, e doar o munca enervanta si plictisitoare!
Corect, dar mai trebuie facuta corelarea si cu mizeria produsa de un card de ciortani indopati si cateva fite hranite normal.
Iar ciorapii din nylon se curata usor sub jet ... fara frecari si alte manevre ca la cei din pasla.
|
 |
|
|
Ma tot zgaiam la film, si cand mai ca-mi sarea mustarul ... hop si gramma ... al meu!
|
 |
|
|
Si totusi ... nu-ti baga picioarele in ei de ciorapi, foloseste-i cu incredere
|
 |
|
|
|
Minunat, observ ca au tinut pasul la hranire printre placintele alea mari ...
|
 |
|
|
Blue14 wrote:
Maine vreau sa imi pun niste creveti de marea neagra, pot sa pun 2 sau e prea mare incarcatura biologica?
Pune-i, nu-i hrani, sa curete mai intai printre pietre ...
|
 |
|
|
BunicuW wrote:
Deocamdata functioneaza acceptabil acvariul
Tare am vrea si noi sa-l vedem, in poze/filmulet ...
|
 |
|
|
Carpetul, in afara de 2-3 evadari in doi ani (doar la cativa cm, pe nisip), a fost stapanit.
Acum ma tot gandesc, dupa ce initial am zis ca da, daca sa iau sau nu un bubble anemone, pentru setupul actual...
|
 |
|
|
Ptiu drace! Chiar seamana, dar totusi nu are mutrita simpatica a astuia ...
Si d`aia cred ca se acopera cu nisip ...
|
 |
|
|
Apropos de anemone in ghiveci, iata ce solutie (ghiveci din sticla) am folosit cu succes vreo doi ani, cu teroarea verde luata de la colegul Lukaboy:

|
 |
|
|
koala wrote:
mugurel wrote:... La cea din urma m-am chinuit si i-am facut un musuroi din nisip (am putin in display), pare in regula si...
Fa-i o "casuta", dintr-o bucata de teava groasa lipita pe o bucata de plexi... ca un fel de ghiveci, in care sa poti pune niste nisip.
Multumesc de sugestii, dar asta de-am luat-o eu are tubul cotit, usor de acoperit, dupa cum vedeti in poza de la fostul proprietar:
|
 |
|
|
De cateva saptamani folosesc ciorap de nylon, spalat la 2 zile (de doua ori si la 4 zile, dar deja revarsa din el), si constat ca skimmerul scoate mai putin de un sfert si mai concentrat ...
Si i-am zis nevesti-mii, dar ea nu, ca sa-i schimb zilnic
Pai dupa prima zi se schimba obligatoriu stangul cu dreptul ...
|
 |
|
|
Degeaba am imbatranit, tot nu m-am potolit ...
M-am aruncat vitejeste in lupta si am luat stocul viu dintr-un anunt de aici.
Din pacate leucosternon, pohta ce am pohtit io de mult, nu a rezistat transportului (a fost ambalat necorespunzator)...
In rest, m-am ales cu un al treilea clown (daca asta-i ocellaris inseamna ca ai mei sunt percula ...  ), un crevete debelius si o tube anemone mov inchis.
La cea din urma m-am chinuit si i-am facut un musuroi din nisip (am putin in display), pare in regula si ma rasplateste intinzandu-se in toata spoledoarea ei tot timpul (cand ma documentam despre ea citeam ca in special noaptea se extinde, ziua se vede doar tubul, ca o p..a  ).
Nu va cer sa ma credeti pe cuvand, ci doar sa ma pasuiti o zi - doua pana fac poze ...
|
 |
|
|
Multumita unui clasic in viata, avem sursa de ciortani eco/blue tech/hybrid/hydrogen = 0 emision:
|
 |
|
|
Gramma loreto e pohta ce o pohtesc io
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:
Iar Radu, cu ochiul lui de sticla, a depistat ceva dubios pe o piatra, arata ca o pi.. ca ochiul lui Sauron

Blue14 wrote:Arata bine!
Bine comparativ cu ce? Ceva din Stapanul inelelor sau cu ceva de la inelul stapanei?
|
 |
|
|
Subtil ...
|
 |
|
|
Da, da, sa punem lupul paznic la oi ...
|
 |
|
|
|
Am, de la Tunze, atat cel mecanic cat si cel optic.
Basca controller-ul (un pic defect) de la Osmolator ...
|
 |
|
|