[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Ultimile doua sunt must, prima doar moft ...
Mie mi se activeaza no-corector-ul personal si tind sa inteleg contextul, dar daca fiu-miu cel mare ar face d'astea ...
Inca mai astept o parere, daca sonda cocleste ...
Pana atunci stau cu un ochi la noua bubble rose , cu unul la Barca-Bayern si cu restul la actiunile lui Pavelescu
Cre' ca Reef Booster ti-a dat, maxim o fiola trebuia sa pui si ai hranit si viitorii corali ...
Nu-i rau, doar ai irosit marfa ...
E mos, ce voiati de la el ...
Se odihneste ziua sa poata dormi bine noaptea
Red sea e OK, zice coralii mei ...
Nu suna rau ...
Ejti de BRAVO , ciupercarie in toata regula, next level ... ceva duri ...?
dan.pavelescu wrote:plm, daca tot n-am bani nici sa trec strada, ce sa si faci?

image

Bine, bine, bani nici eu nu am, dar nici nu beau asa ceva ...
Nu chiar cu discusi marini, dar exista scalari, beta, goby, neoni de apa sarata ...
Dupa colt, in Florida ...
Mai usor e cu artemia, am vazut-o mare in ciubere prin curtea unui pasionat, fara nici un fel de ingrijire ...
georgemonda wrote:melci asasini pe aici?????

Pe aici doar asasini de melci gen paguri, wrasse, anemone
Vine vara bine-mi pare, dar la coralii mei le va fi bine oare?
Am in plan sa cobor din pod bara cu 6 ventilatoare, comandate de acelasi controller chinezesc...
Totusi, aici vine intrebarea... sonda de temperatura pare dintr-un metal ordinar ... o bag ca atare in apa sau tre' sa iau niste masuri gen izolatie, prezervativ, picuri de ceara PLM ... ????
Toate bune si frumoase, da` crevetii, unde-s crevetii ... ?
Pana aici e OK!
Si cu una de ansamblu ne-am mai delecta noi ...
Am mai intrebat si eu ... era recomandata spartura de coral in loc de matrix tocmai ca voi avea pH scazut in reactor si o va dizolva, un alt coleg a masurat ph in reactor si a avut 7.
In ipoteza ca ajunge pH-ul pe la 7 in reactor am loc de 1l de spartura sau chiar calcialith ... Nu ma bazez doar pe asta la aportul de Ca, dar sigur ajuta ...
dan.pavelescu wrote:Mugurel, as fi mai fericit daca Tanase n-ar fi dobitoc si oligofren

Ai fi tu fericit, da' el n-ar mai fi Dodel ...

PS de ce nu esti la meci?
Cre' ca ejti pe cearta cu doamna de esti asa harnic si cu mana pe skimmer la ora asta ...
Eu, dupa ce am fost tot pedepsit de Sus, duminica nu mai intreprind nimic maret pe la acvariu ... , numa' blonda da cu foen-ul da' bine c-a marcat Steaua

Bea si tu un spritz pana adorm pruncii ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: