[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
http://www.youtube.com/watch?v=CUM6F04HBf4
poate va mai trec nervii
Stiu ca exista cauciuc rezistent la temperaturi mari, insa eu spuneam de garnitura din presetupa .
"De cat" sunt presetupele (mm sau cm) pentru t8 si t5? Buna treaba ti-a iesit !!!! Ma gandisem si io la asa ceva, singura problema ca zic eu ca poate apare este imbatranirea cauciucului din cauza caldurii, insa la cat costa altul.......
Oricum bravo inca odata
"am un bazin de aprox 280l in care am mai multe specii de anabatide"

"Detin 18 neoni , 3 colisa ,3 ancistrusi voalati , 2leeri si 3 gupi"

Ai aici Anbantidae, Catfish, Characidae si Vivipari
GH-ul si KH-ul le poti afla cu teste de apa :-)
Pai noaptea nu le stingi lumina?
Off topic, ce firma e aia si ce probleme ai avut cu ea? Sa stim si noi sa ne ferim.
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=206
Hai ca nu mai stiam pe unde e
Vezi ca nu se vad pozele
Ieri am fost la un gratar si seara am uitat sa opresc ventilatorul de la acdvariu, dimineata erau 22 de grade in acvariu pentru ca am scos incalzitorul.E vreo problema?
Poti da detalii despre al 2-lea filtru? ca nu prea am inteles ce si cum eventual o poza.
Vezi ca trebuie adunata si o luna de ciclare (peste 2 luni vine acvariul+ o luna de ciclare ). Cred ca e ok, acum, pesti sunt cumparati si daca trec toti cu bine peste ciclare ...........
Bine ai venit pe forum !!! Grabeste-te cu acvariul mare deja ai multi pesti acolo (banuiesc ca sunt pui acum....)
S-a mai discutat pe forum si parca s-a ajuns la concluzia ca nu au nici o treba.
Pentru a nu se inmulti viviparii ori i castrezi , ori tii numai masculi.
Bine ai venit!!! Referitor la regulator, ce marca e? Poti pune poze?
Da, pentru ca altfel culoarea iti va iesi in acvariu.
Multumesc mult !!!
Salut si bine ai venit !!! Nu ne-ai spu ce pesti ai in acvariu, tot discus?
Incearca la @Lofty

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: