Juwel Rio 240, este totusi un acvariu bine construit. (pacat ca are filtrul ala intern in el.. si nu se pot adauga lampi decat prin inlocuirea celor existente)
Selah wrote:Cu rabdarea treci marea ;)
Nici la mine nu a functionat totul din prima, dar cand vezi ca lucrurile încep sa se stabilizeze si sa functioneze cum trebuie, vine bucuria
Pai cand se stabilizeaza??? Eu am vrut un simplu acvariu vivipari, pesti fara pretentii, sa se bucure si copilul si sfarsesc prin a i scoate 1 cate 1 unul morti si a imi toca nervii. Daca si dupa ce pun bacteriile astea, tot mor pestii, am sama las pagubasa...
Va recomand: pagubasa'
Nu mai are rost sa omorati' si alte zeci de pesti. (imi pare rau ca trebuie sa va recomand 'asta')
Conectati toate 8 sculele pe un router si le puteti vedea remote, pe toate.
Se poate ajusta, oricare din ele. (de pe Yachtul privat, de la carciuma, de la munca....)
Am unul din asta' (300) si face treaba la bazinul cu 500+ litrii de apa. (inca doua sunt in alta locatie. Intru' cu telefonu color ori laptopu' color, cand doreste fizicul meu "pa' ele" si vad care "e treaba")
Acesta ar fi' graficul de ciclare... (fara schimburi de apa pana la momentul cand dispar Nitritii, adica: NO2)
3: In primele doua saptamani, nu exista suficienta cantitate de amoniac.
4: Alti factori particulari... (cum ar fi adaugarea de 'albastru de metil' )
Se poate trage concluzia ca: 4 saptamani ar fi durata de ciclare, in conditii ideale. (nu este cazul dumneavoastra)
C: exista doar variantele: A si B.