[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Pai da, ca plm, peste vreo doi ani cand o sa am acvariu...
Am o intrebare acolo la care nu mi-a raspuns nimeni
Poti incerca sa muti pompa de recirculare in camera din stanga si daca ti se mentine un nivel de apa in camera din dreapta poti pune fara grija skimmerul acolo. Apa nu urca sau coboara, isi mentine nivelul intre doua vase comunicante
Eu zic sa masurati cu ulr-ul ala de fosfor si alte marci de sare, ca sa avem ce compara.
Pana la urma care este grosimea recomandata a stratului de silicon, in functie de ce? Unii producatori recomanda un strat de minim 1mm.
Trece doar aer prin ce vezi tu acolo, nu este pentru apa. Nu stiu daca ai o imagine clara, este un filtru pentru apa prin care trece aer. Nu conteaza ca are cupru sau nu in el.
Ce skimmer tunze ai?
Pai si nu ne tine in suspans, ai gasit artemie, mananca?
Nu e pe dimensiuni ala de la Shubi+ca as arunca toata piatra aia din el.
Mai aproape de adevar este cel oferit inspre donatie mai sus, insa si la asta raman fara 5cm de apa+spatiul din spate de 10cm+tevaraia pe dinafara+plm.
As trece peste aia 5cm pierduti din coloana de apa si peste spatiul din spate, dar ma omoara tevaraia aia pe dinafara si regaurirea dulapului.

Mai departe sunt cu mintea haihui si habar n-am ce sa fac.
Da, sunt paralelograme, cel putin unul din ele este, cel opus bulelor... ii facusem si background mumos
Cel putin pana la anu cand o sa am acvariu, daca nu-i dau foc intre timp, scot fosfatii din piatrele alea din galeata.
Multumesc de oferta cu acvariul insa presimt ca ma complic si mai mult.
Pavelescu si pestii lui ...
Pe mine ma ia de cap, nu mai rezist, am in plm nevoie de un acvariu...
Dow Corning 881, 3 saptamani, necuratat de silicon, cu banda de silicon pe coltul interior, umplut pana in jumate, lipit de snakefishmike himself, laso-n plm! KARMA !

image
Ma bucur ca ati rezolvat cu lampa
Intreb pentru ca nu stiu, daca se foloseste reef bond d-ala de-l faci din 2 parti, nu ar tine pietrele alea dupa ce se intareste? Sau mai pe romaneste, cat de lipici este lipiciul reef bond ?
Roger, multumesc!
Sunt sau ...
Ce anume substante dozezi? De unde le procuri?
Pe mine ma amuza ca am inceput sa dau sfaturi de acvaristica plm!
Salut, Heteractis Magnifica este URIASA si FOARTE PRETENTIOASA, ia-ti gandul , iti recomand un bubbletip anemone, sau sa incerci un coral intepator (am uitat exemplele, cauti pe google) ca sa faci gazda la ocelaris.
Anemonele sunt de obicei o pacoste daca ai si corali prin bazin, in sensul ca nu stau pe loc si provoaca ploaie de napalm pe unde se misca
Daca pestii sunt crescuti in captivitate sunt sanse sa nu stea vreodata intr-o anemona (fie ea si heteractis magnifica)
Pe de alta parte sunt exemple de "Nemo" + Viridis = love
https://www.youtube.com/watch?v=jiUiE8y9W48

Uite aici cu un coral
https://www.youtube.com/watch?v=qf6jgy2kyBU
Iesirile de la LDD-uri pentru leduri (adica + si -) sunt separate si nu ar trebui legate impreuna. E o idee proasta sa faci masa cu radiatorul in cazul de fata.

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: