[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Valisneria a inceput sa se topeasca si are ceva frunze moarte,iar blyxa cred ca o voi scoate pentru ca o duce foarte rau,nu prea ii ofer conditiile necesare.In schimb Riccia perleaza non-stop,Mossu-ul s-a prins bine (in stanga si-a dat putin drumul dar nu-i bai,merge si asa ) iar Ceratopteris are niste pui cum nu a avut niciodata.

Crevetii o duc foarte bine,nu a mai murit niciunul.Apa s-a limpezit,semn ca am stabilizat acvariul cat de cat,dar schimburile de apa tot mai dese raman,nu vreau sa risc.
Am scos aseara plasa de pe moss si riccia.Moss-ul s-a prins,insa riccia a trebuit fixata cu nailon,dar arata bine si nu se cunoaste.

http://cozman.sunphoto.ro/Acvariu/82668540
Dureaza ceva timp pana se acomodeaza plantele.Daca fertilizezi si ai lumina buna vor creste .
Deocamdata arata bine.Melcii sunt foarte folositori daca au temperatura ridicata,daca au sub 23 de grade devin apatici,asta o spun din proprie experienta.
Exact aceeasi problema o am si eu,apare niste mucus alb pe buturuga din acvariu introdusa acum 2 saptamani.Eu insa nu am bagat melci sau altceva,am scos-o aseara din acvariu si am curatat-o cu lama.
Sper ca in viitorul acvariu nu va mai aparea acea corabie .
Sunt multe modalitati de a-l lipi...
Se poate folosi si staniol ...
Bine ai venit!

Coralul acela nu are ce cauta in acvariul tau de apa dulce.In al doilea rand vreau sa spun ca AI PREA MULTI PESTI IN 150 L.Numai cei 3 scalari stau cu stres acolo,de restul nu stiu ce sa mai zic.E si normal sa iti moara pestii daca acvariul tau e supra-populat,imi imaginez cat amoniac se acumuleaza la tin in bazin in numai o zi.

PS: Da-ne mai multe detalii!
E adevarat.Nu stiu cat de mare ar trebui sa fie,dar din cate stiu eu nu pot manca melci mai mari decat ei...
Eu zic sa mai astepti cu pestii...
Am scapat si de Pomacea si de cei comunitari demult .
Poti sa sifonezi substratul in timpul schimbului de apa pe langa aspirare.
Pentru creveti cat si pentru nano in general se potrivesc plantele cu frunze mici .
Daca vrei plante de fundal de care sa nu ai grija poti incerca Valisneria.Eu la resetare i-am taiat radacinile si nu am vrut sa la arunc,am bagat ceva pietris intr-un borcan si le-am plantat acolo.Acum creste si acolo desi nu are temperatura mare,lumina sau fertilizatori...
Felicitari,chiar te poti mandri cu un asemenea acvariu!

Blyxa am si eu de saptamana trecuta si pot sa spun ca e cam pretentioasa,dar la tine o duce bine.

PS: Mai multe poze cu partea dreapta a acvariului chiar nu ar strica ...
Cu aquabasis-ul nu stiu cum sta treaba,ii las pe cei mai experimentati sa-ti raspunda.Stiu insa sigur ca pestele asta are tendinta sa sara,am vazut ca foarte multe persoane au patit asa,dar daca nu esti o persoana care se ataseaza de pesti si il poti inlocui usor,poti face doar lampa ...
Foarte tare ...
Cat timp au rezistat?
Multa bafta cu proiectul!

Din cate stiu e Betta nu prea se intelege cu crevetii,niste melci poate ai putea sa tii pe langa el.

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: