[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Bine ai venit! Referitor la mancare, gasesti mancare specail dedicata puilor, eu am luat de la Tetra dar banuiesc ca au si altii.
Deci sa inteleg ca nu a avut nimeni Marsilea legata de buturugi, crengi etc...
Bine ai venit !
1.Cred ca ai prea multi pesti acolo http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=220
2.Daca-l tii "in geam" te vei umple de alge,poti eventual sa-i vopsesti spatele sau sa lipesti un autocolant pentru a nu avea direct lumina de la soare in bazin.
3. La fel in cel de 54l, sunt multi pesti(4 carasi).
Io parca am citit ca se reduce din cel de pe tur dar cum a zis si @porcu vezi instructiunile.
"Multi care vin pe la mine zic ca sunt nebun"
Nu esti singurul care pateste asta, mie mi s-a spus si de mai multe ori (aceeasi persoana)
Da' ce sa-i faci, e lumea rea........ tu da-i inainte
Vazusem ca "e" Endleri car cred ca guppy tot guppy sunt :18:
LA mai mare
Sau la "Vanzari"
A iesit o treaba buna dupa parerea mea. Acum ce sa mai zic tinand cont ca ai acolo niste guppy si doar 30 de litrii de apa te asteptam la "Donatii" iti zic asa pentru ca am trecut prin treaba asta
Pai n-ai spus ce plante vrei sa ai ca sa primesti un sfat in privinta luminii.
"1 betta veil tail (pestele femeii, can't touch this), "
Are si a mea un betta cat despre proiect..... spor la treaba si sa ne tii la curent
Usor de identificat pentru cine cunoaste
Pai daca ti-ai dat seama care ar putea fi cauza, ai putea incerca in primul rand prin a scapa din pesti(exista rubrica "Donatii" sau sa-i vinzi, prima e mai rapida). Mai vezi pe urma ce si cum. Oricum poti continua cu schimb de apa cum ti s-a mai recomandat si poate iei si teste :-)
Frumos acvariul. O intrebare, piatra din dreapta e calcaroasa(ii faci test cu otet)?
Marsilea poate fi "plantata" precum Anubias-ul ? Adica prinsa pe o buturuga, piatra etc.
Pai daca are cine sa cina sa le dea sa manance....... banuiesc ca nu o vrea sa vina in fiecare zi dar o data pe saptamana...... poate, poate
Salut si bun venit !!!
Ia citeste aici http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=220
"in Bucuresti sunt citeva care au regulat africani"

:18: :18: :18: da de ce doar africani? Au ceva cu restul lumii?
calutz wrote:Am facut comanda la Marbo Media, nu au socluri cu protectie la apa. Ajutor! Unde pot gasi?

Iceaca la domnul @catalos

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: