| Message |
|
|
|
Cati litrii are acvariul ????
|
 |
|
|
|
Bine ai venit! Referitor la mancare, gasesti mancare specail dedicata puilor, eu am luat de la Tetra dar banuiesc ca au si altii.
|
 |
|
|
Deci sa inteleg ca nu a avut nimeni Marsilea legata de buturugi, crengi etc... 
|
 |
|
|
Bine ai venit !
1.Cred ca ai prea multi pesti acolo http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=220
2.Daca-l tii "in geam" te vei umple de alge,poti eventual sa-i vopsesti spatele sau sa lipesti un autocolant pentru a nu avea direct lumina de la soare in bazin.
3. La fel in cel de 54l, sunt multi pesti(4 carasi).
|
 |
|
|
|
Io parca am citit ca se reduce din cel de pe tur dar cum a zis si @porcu vezi instructiunile.
|
 |
|
|
"Multi care vin pe la mine zic ca sunt nebun"
Nu esti singurul care pateste asta, mie mi s-a spus si de mai multe ori (aceeasi persoana)
Da' ce sa-i faci, e lumea rea........ tu da-i inainte 
|
 |
|
|
Vazusem ca "e" Endleri car cred ca guppy tot guppy sunt :18:
LA mai mare 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Pai n-ai spus ce plante vrei sa ai ca sa primesti un sfat in privinta luminii.
|
 |
|
|
"1 betta veil tail (pestele femeii, can't touch this), "
Are si a mea un betta  cat despre proiect..... spor la treaba si sa ne tii la curent 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Pai daca ti-ai dat seama care ar putea fi cauza, ai putea incerca in primul rand prin a scapa din pesti(exista rubrica "Donatii"  sau sa-i vinzi, prima e mai rapida). Mai vezi pe urma ce si cum. Oricum poti continua cu schimb de apa cum ti s-a mai recomandat si poate iei si teste :-)
|
 |
|
|
|
Frumos acvariul. O intrebare, piatra din dreapta e calcaroasa(ii faci test cu otet)?
|
 |
|
|
|
Marsilea poate fi "plantata" precum Anubias-ul ? Adica prinsa pe o buturuga, piatra etc.
|
 |
|
|
Pai daca are cine sa cina sa le dea sa manance....... banuiesc ca nu o vrea sa vina in fiecare zi dar o data pe saptamana...... poate, poate 
|
 |
|
|
|
Salut si bun venit !!!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
"in Bucuresti sunt citeva care au regulat africani"
:18:  :18:  :18:  da de ce doar africani? Au ceva cu restul lumii? 
|
 |
|
|
calutz wrote:Am facut comanda la Marbo Media, nu au socluri cu protectie la apa. Ajutor! Unde pot gasi?
Iceaca la domnul @catalos 
|
 |
|
|