[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aryna
Forum Index » Profile for aryna » Messages posted by aryna
Message
Eu nu am de ce sa ma fac de ras... Asa cum Mihai e mereu prezent peste tot unde este vorba de pesti si acvaristica asa are si diversi indivizi care scriu pentru el. Nu am nevoie de sfaturi de la cei ca el, e un pustan fara minte si fara educatie care are impresia ca toti sunt prosti numai el destept. Stati linistiti ca imi vad de viata mea. Doar am vrut sa ii anunt pe cei care nu il cunosc, pe ceilalti stie cum sa ii invarta... Nu stiam ca si.a platot avocati... probabil din banii obtinuti din vanzarea donatiilor... Eu atat am avut de spus.
Nu ma pun la mintea si educatia unui pusti. Am vrut doar sa avertizez ca pentru donatii si promisiuni Mihai are timp berechet, nu mai vorbesc daca cumperi ceva de la el, imediat gaseste timp... In schimb incurca lumea cu promisiuni doar doar primeste el donatiile... Cand i.am dat 2 scalari luati tot de pe forum a venit in 2 ore in celalalt capat de ora?... Asa ca, macar nu va lasati amagiti. Atat am avut de zis!
Mihai Neaga tot ia donatii.. promite altora ca le va face un bine apoi nu se mai tine de nici o promisiune. In schimb cand e vorba de dat nu ofera nimic decat pe bani...
Caut plante easy daca are cineva. Ma intereseaza cryptocorine, nucus, lotus. Ofer pesti sau altele daca am. Multumesc!
Ma intereseaza si pe mine plante. Pornesc un acvariu de 200l si m.ar ajuta ff mult. Mul?umesc!
Vand filtru extern Tetratec ex 700 in stare foarte buna. In Bucuresti sa da cu proba, in tara se poate trimite cu posta ramburs.
vand echinodorusi, cryptocoryne, ludwigia, bacopa, anubiasi, lotusi si multe alte plante, mai exact toate plantele pe care le am. Preturi mici.

0721923499
vand filtru extern tetratec ex700 stare excelenta de functionare, se poate trimite in provincie cu posta, iar in Bucuresti se da cu proba.
Vand filtru extern Tetratec ex 700 stare foarte buna de functionare.Filtrul se da cu proba local sau se poate trimite cu posta. pret 300 ron

image
stare impecabila, nu are nici o piesa lipsa, foarte putin folosit. Se poate trimite si in tara daca cumparatorul plateste transportul prin Posta Romana. Pret 260 ron.
schimb diverse sortimente de plante pe molly de orice fel, platy, xifo, femele de scalar, gurami, ancistrusi, cory. Astept oferte pe PM.
ceraptopteris cornuta
acvariul Aquapro cumparat din Hornbach cu capac original 126l
filtru extern tetratec ex 700
incalzitor 100w aquael
plante, substrat, pesti(1 hoplo, 4 scalari, 4 gurami), buturuga si postament (doar daca este dorit de cumparator)

tot pachetul 500 ron. nu se vinde separat.

Mentionez ca acvariul nu imi apartine. Este al unui prieten.
image
o galetusa plina de ceraptopteris cornuta.
Didiplis Diandra, Mayaca fluviatilis doar colegilor mai vechi de pe forum.
pachetul de plante este consistent, contine plante fara alge care arata exceptional. Nu am numarat firele. Postez niste poze ca sa vedeti cam despre ce vorbesc. Pret 30 ron. Trimit si in tara cu Posta.

image

image
pachetul contine

5 Hygrophila difformis,
5 Hygrophila corymbosa (compact) si
5 Hygrophila corymbosa siamensis.

Bonus consistent format din ceraptopteris cornuta si valisneria.

Pretul pachetului 30 ron.
s-au dat, se poate inchide.
cabomba si inca o planta. se ridica de la Piata 1 Mai. 0721923499
pestii sunt rezervati
 
Forum Index » Profile for aryna » Messages posted by aryna
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com