[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aryna
Forum Index » Profile for aryna » Messages posted by aryna
Doar unui acvarist cu acvariu corespunzator cresterii acestei specii.
image
vand medicament tremazol 20ml 30 ron. Se utilizeaza in vederea combaterii viermilor interni la pesti. Trimit si in tara.
vand anubias nana 7 ron planta. am si anubiasi mai mari (bartery) si mai mici (petite) dar pretul difera.
vand pui lotus zenkery, plante sanatoase, 6 ron puiul.
nu, dar am pe cineva care are, ce culoare vrei?
donez 6kg de nisip de mare. 0721923499
plantele sunt moss christmas, lotus red sau zenkery, echinodorus.
vand lotus red, lotus zenkery, nucus, moss, echinodorus blehery, echinodorus cordifolius, anubias nana, anubias barteri, egeria densa etc.

preturile sunt variabile in functie de marimea plantelor comandate, de comanda etc...(se ofera si bonusuri). Plantele arata excelent.

preturile incep de la 5 ron

comanda minima pt provincie este de 30 ron.

image
schimb plante pe vivipari (molly negri, gri, sare si piper, galbeni, velifera, molly balon, xifo toate varietatile, platy) gurami, botia, femele de ancistrus, cory, melci asasin, betta..., termometre, sau ce va mai prisoseste pe acasa(legat de acvaristica)...

plantele sunt: Lotus Red, lotus zenkery, nucus, moss, echinodorus blehery, echinodorus cordifolius, egeria densa etc...
eu recomand in loc de asasini niste pesti botia, la mine s-au batut pe melci si m-au scapat.
pretul scade la 90 ron toate ciclidele
cichlasoma severum s-au dat, raman celelalte.

cichlasoma salvini- 6 buc

cichlasoma meeki--3buc

intre 2 si 5 cm , pret 15 ron bucata sau toti 200ron
cichlasoma salvini- 6 buc
cichlasoma severum--14 buc
cichlasoma meeki--3buc

tel 0731105949
cumpar scalari koi cu caciula rosie nu galbena.
te-ar interesa ceva la schimb?
scalarii au fost donati deoarece nu s-a aratat nimeni interesat sa ii cumpere. Am de vanzare o pereche care depune 30 ron, mai am si alti scalari mai mici decat perechea, voalati...
Vand doi scalari maturi negri si unul argintiu cu dungi. Au cam 12 cm... Pret 10 ron bucata.
acvariul este home made, are aprox 150l, lipit cu silicon negru pt acvarii de la Ceresit. Grosimea sticlei 8mm, dimensiuni 90/35/50.
Il schimb pe un aparat foto digital sau monitor lcd pt calculator.
recomand cu incredere, un coleg extrem de serios. Multumesc pt filtru.
Cam tarziu apar si eu pe forum... sa ma prezint cu scuzele de rigoare ca nu am facut-o mai devreme. Sunt pasionata de carasi dar am mai multe acvarii si tin si alte specii. Am acvarii mari vreo 5 si mici destule. Iubesc pestii la modul general si pot spune ca microbul il am de mica fiind... Am incercat sa imi fac o colectie aparte de carasi dar, din pacate, aceasta specie este extrem de greu de ingrijit si m-a cam intristat cand am pierdut exemplare superbe.(mai ales pe caldura de vara trecuta)...Promit sa pun poze cu pestii mei cu proxima ocazie...

Forum Index » Profile for aryna » Messages posted by aryna
Go to: