Message |
|
Ionut87 wrote:salut roni ii pot gazdui eu pe cei doi astept ras sau beep la 0726778176 sa stabilim sal multumesc
inca astept raspuns multumesc stau in colentina cartieru andronache
|
 |
|
salut roni ii pot gazdui eu pe cei doi astept ras sau beep la 0726778176 sa stabilim sal multumesc
|
 |
|
ok multumesc mult
|
 |
|
multumesc dolly dar cica e ulcer sti vreun tratament sau e bun si asta? Multumesc
|
 |
|
buna dimineata am si eu o problema am un acvariu de 90litri cu 3 carasei, 2 sanitari Cory, 2 sanitari ventuza ancistrus si vreo 5-6 pui gupy azi dimineata am observat ca unul din carasei are o rana pe partea stanga aproape de coada in acvariu mai am o buturuga si plante in rest nimic, pun si niste poze sa va puteti da cu parerea, precizez ca mananca se plimba nu are nici o stare de imbolnavire ceace nu imi doresc pentru ei doamne fereste,cine ma poate sfatui ii multumesc din tot sufletul.
P.S. scuze daca am postat gresit si pentu poze sun facute cu telefonul acum 5minute,rog un moderator sa transfere unte crede de cuviinta ca trebuie Multumesc cu stima Ionut din Bucuresti
|
 |
|
salut ma intereseaza si pe mine cei 2 sae,2 platy si cory aneus pm sau beep la nr 0726778176 Ionut multumesc
|
 |
|
ok mersi mult
|
 |
|
nu face nimik exp, si alber nu erau ptru mine il luam ptru alcineva in fine nu are rost eu ii iubesc pe ai mei si am facut si ceva schimbari dar nu am tim sa postez mereu pe forum scz mai sunt si oameni ocupati multumesc
|
 |
|
salut mai e valabil inca sunyt interesat multumesc
|
 |
|
salut exp ma interesa si pe mine am fost si primul dar nu ai dat atentie multumesc oricum
|
 |
|
salut ma intereseaza pe mine cei 2 hoplosternum si zebra mai am o zebra, un beep la 0726778176 Ionut (Bucuresti sector 2 ) multumesc
|
 |
|
salut sunt eu interesat un beep la 0726778176 Ionut (Bucuresti,Colentina sec 2) multumesc
|
 |
|
Ma numesc Ionut Constantin sunt din Bucuresti cart. Colentina, sunt incepator acvariu homemade 90,40,40 filtru interior cu burete,termostat nu stiu marca ma indrumat vanzatorul cateva plante si o buturuga de copac, ca dizain populat cu:
- 1 gurami
- 1 beta
- 2 zebre
- 3 carasei
- 3 mulinezi
- 3 scalari
- 3 xifo
- 2 sanitari
- 2 sanitari ventuze
- 17 melcisori
si vreo cativa pui de guppy si moli separat dar in acelasi acvariu Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
|
ma intereseaza si pe mine un beep la nr 0726778176 ms mult bucuresti
|
 |
|