[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Ionut87
Junior member

IP:

Ma numesc Ionut Constantin sunt din Bucuresti cart. Colentina, sunt incepator acvariu homemade 90,40,40 filtru interior cu burete,termostat nu stiu marca ma indrumat vanzatorul cateva plante si o buturuga de copac, ca dizain populat cu:
- 1 gurami
- 1 beta
- 2 zebre
- 3 carasei
- 3 mulinezi
- 3 scalari
- 3 xifo
- 2 sanitari
- 2 sanitari ventuze
- 17 melcisori
si vreo cativa pui de guppy si moli separat dar in acelasi acvariu Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum Ionut. Sincer ai prea multi pesti pentru volumul acvariului tau si prea amestecati. La 140-150 de litri poti tine destui pesti cat sa iti bucuri ochii, dar ce ai tu acolo e un fel de ciorbita cu solzi, fara suparare. Multi dintre pestii pe care i-ai pomenit cresc peste 10 cm si vor avea probleme cu spatiul. Eu zic sa te orientezi pe o specie/pereche principala si sa mai completezi cu un banc dintr-o specie mai micuta daca vrei mai mult diversitate. Melcii nu sunt o problema, dar sunt si ei de luat in calcul.

Eu zic sa te documentezi un pic mai bine si sa incepi prin a citi link-urile utile. Le poti accesa urmand link-ul din partea stanga de sub poza cu "acvariu" albastra.

Multa bafta!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Despre noi
Go to: