[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
carasei coada evantai sangerare  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Ionut87
Junior member

IP:

buna dimineata am si eu o problema am un acvariu de 90litri cu 3 carasei, 2 sanitari Cory, 2 sanitari ventuza ancistrus si vreo 5-6 pui gupy azi dimineata am observat ca unul din carasei are o rana pe partea stanga aproape de coada in acvariu mai am o buturuga si plante in rest nimic, pun si niste poze sa va puteti da cu parerea, precizez ca mananca se plimba nu are nici o stare de imbolnavire ceace nu imi doresc pentru ei doamne fereste,cine ma poate sfatui ii multumesc din tot sufletul.
P.S. scuze daca am postat gresit si pentu poze sun facute cu telefonul acum 5minute,rog un moderator sa transfere unte crede de cuviinta ca trebuie Multumesc cu stima Ionut din Bucuresti
[Thumb - 090320111180.jpg]

[Thumb - 090320111174.jpg]

Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Probabil s-a ranit in buturuga aceea care nu are ce cauta acolo. In bazinele cu carasi nu se pun pietre ascutite sau buturugi pentru ca acestia se pot lovi, isi pot agata coada sau inotatoarele. Ei au nevoie de spatiu mare de inot, fara asemenea elemente de decor. Dupa ce ca bazinul tau e si asa prea mic pentru doi carasi si ce pesti mai ai prin el, buturuga mai lipsea...Sau a fost muscat de alti pesti - lucru valabil daca bazinul tau mai este inca in configuratia pe care o aveai cind te-ai inscris aici.

Ar fi bine sa ai un bazin de carantina si sa il separi pina se vindeca. Ca tratament, incearca (=> click) Easy Life Multicura. Cu cit actionezi mai repede, cu atit mai bine.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/03/2011 14:52:45

Ionut87
Junior member

IP:

multumesc dolly dar cica e ulcer sti vreun tratament sau e bun si asta? Multumesc
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Ionut87 wrote: cica e ulcer sti vreun tratament sau e bun si asta?

Cine ti-a zis ca e ulcer, poate iti zice si tratamentul. Eu mai mult nu m-am priceput.
Ionut87
Junior member

IP:

ok multumesc mult

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: