[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Porcu
Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Porcu
Carja Ioan wrote:se aude bine, am si uitat de cänd n-o mai bag in seamä. Pe ici-colo se mai face auzitä apa ce iese din cäte-un filtru, dar nici pe aceea n-o mai sesizez, sau mai exact, nu mä deranjeazä. Prezenta acestor sunete mä linisteste, i-mi spune cä totul este asa cum trebuie sä fie. In schimb mä deranjeazä dacä brusc se stinge lumina, pompa tace, apa nu mai plescäie, si se asterne o beznä si-o liniste adäncä, ca un sfärsit de viatä.
Aceleasi senzatii stranii si sumbre le incerc si eu.

Carja Ioan wrote:Sau am doar eu problema asta?
Acum citeva saptamini am constatat o pana de curent, am avut o senzatie de cavou. Pentru prima oara m-am gindit la o sursa din aia cum se folosesc la calculatoare. Macar pentru citeva pompe de aer de mica putere.
La 12 canistre care probabil ca au impreuna vreo 200 W cred ca ar trebui o sursa din asta cu o capacitate destul de mare.
Pentru incalzitoare nu cred ca ar face fata.
pooops wrote:Sunt de fapt varianta salbatica a scalarilor nostri

Sint specii diferite, chiar daca arata aproape la fel.
Un acvariu de mare cooltura™ care tradeaza icredibila™ cooltura™ a acvaristului .
Rotala macrandra m-a dat pe spate .

INTROS wrote:Heteranthera zosterifolia ....... merge bine in colt sa umple spatiul

....... si daca are lumina la greu, o ia pe orizontala - isi justifica porecla de Star Grass .......

Circoteala : vreau o buturuga acolo .......
alix wrote:Stiu ca probabil o sa imi spargeti in cap tot felul de remarci....insa candva eu am primit cadou un acvariu in care aveam 2carasi aurii 2 scalari, 2 gupy 2 xipho 2 cory 2 neoni o duc destul de bine... nu se cearta ... si chiar se dezvolta super ..... dora ca tre sa fac curat in fiecare zi in respectivul acvariu.....

Nu mai intreb cit de mare e acvariul, ca ma tem sa nu fac un infarct la creier. Vezi ca poate te ia vreun incepator in serios .......

Faceti fratilor cum va taie si duce capu' smilie ....... ca io m-am saturat pina peste cap sa tot bat apa-n piua .......

Degeaba va tot spun unii cu 20 ani de acvarii in spate ca nu se potrivesc scalarii cu carasii. Mai bagati acolo si o armata de Pangasius c-or fi pesti de cird. Si un gremlin.

P.S. Vad ca e saptamina carasilor cu scalari. Oare saptamina viitoare ce urmeaza? Astept cu interes si cu speranta ca o sa ajungem in curind la nivelu' nemtilor de acum 40 de ani .
Dolly wrote:o asemenea pocitanie nu mi-as pune-o in acvariu nici moarta.
N-am inteles cine sa fie moarta: tu sau pocitania .......
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index