[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Plm vad ca ai rezistat si tu mult timp fara acvariu
La un volitans nu te-ai gandit ?
O sa sun maine dimineata si command,mersi de pont!
Foarte faine achizitiile,acropora seamana foarte bine cu montipora encrusting,sa ai noroc de ele!
Cristi imprumut unul de la tine
Chelmonu meu nu vrea sa manance decat mysis de la ocean nutrition si aici in cluj nu gasesc daca vedeti pe undeva va rog sa ma anuntati,
Mersi mult!
Pana acum am avut 3 loricula insa numai unul pisca corali,e loterie cu ei
Asa e Cristi,dar din fericire am renuntat
Shubi wrote:Clar ca nu-i sistem dedicat betivilor fapt pentu care nu place la mine

+1
O fi bun sistemul asta de la zeovit,plm daca ai vreo amanta la cluj cine dreac se ocupa de picurat?
Salut
Imperator nu am dar din cate stiu nu e reef safe,iar zebrasomele nu stiu cat costa le-am comandat de la Peti,suna-l si te rezolava 0745316535
Eu cred ca is bule de aer
Baga o poza
Primul skimmer pe care l-am avut a fot de la Blau si nu am fost deloc multumit de el,eu folosesc acum ATI 200 is,ti-l recomand cu drag,poate il gasesti undeva second daca nu vrei sa iti cumperi unul nou,sau vorbeste cu Dragos de un beckett
Nicule ti-am zis mai ai nevoie de vreo 2000 de euro si incepi sa ii faci concurenta lui Carbone oricum bazinul in realitate arata mult mai bine iar pentru asta pritene te felicit
Intra-devar uni corali sunt de la Cristi,mi-a zis ca zilele astea poate chiar deseara daca are timp isi va prezenta si el bazinul aici.
In weekend am fost pe la niste prieteni dragi la Sighisoara si am vazut ceva frumos....sper sa va placa si voua

https://www.youtube.com/watch?v=RwHdN4hriy8&feature=youtu.be
Cu placere Ricardo!
Eu abia astept sa isi faca Sebi un bazin mare
Eu iti recomand sa dai drumul la lumina treptat ca foc nu va fi da vor fi alge
Arata foarte bine bazinul,dupa gustul meu poate as mai lucra un pic in partea stanga a pietrelor....

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: