[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Am pus un pliculet de mancare, ceva cu plankton jbl. In cat timp sa ma uit dupa nitriti/nitrati ?
Dar pune o poza cu releul tau ca poate e bun ala si nu mai cumperi altul. Nu-mi dau seama din prima poza de ce scrie pe el.
http://www.adelaida.ro/releu-pcj-112d3m-12v-3a-similar-jzc-43f-12-clone.html
http://www.adelaida.ro/releu-12vdc-leg-12-10a-spdt.html
http://www.adelaida.ro/releu-12vdc-rm96-p-12v-8a-spdt.html
etc
Ma gandeam sa fac un mix juma juma d-asta normala si coral pro.
Pana una alta am mai bagat in galeata si 3 fiole de la nenea pavelescu, nujtiu ce draci era in ele ca a inceput brusc sa miroasa a peste si s-a tulburat apa extrem
Peste o saptamana vreau sa bag niste mancare si sa vad daca apar ceva nitriti sa stiu daca am tinut sau nu degeaba galeata pe balcon )))
Legat de discutia cu fosfatii in sarea kent, desi nu am colorimetrul de la hanna, pe testerele de la salifert imi arata 0 cu red sea.
Sa-mi mut acvariul la marmacie!
Intre 0.25 si 0.5 , ma rog, la ambele teste era pe la mijlocul sablonului
Ba, am uitat sa spun ca am facut duminica teste la galeata in apa de 2 saptamani.
No2: 0
Po4: intre 2 si 5
No3: intre 2 si 5
Si m-am apucat de am strans apa de osmoza sa-i dau cu sare sa fac si la aia teste si dupa aia un schimb integral si dupa am adormit si ce sa vezi azi e marti cred si n-am mai facut nimic
Salut, eu am pus leduri china de 3w la o distanta de aproximativ 5cm intre centre(sau un led intre ele, adica am pus 3leduri unul langa altul si dupa l-am scos pe cel din mijloc). Mi-au iesit vreo 70 de leduri pe un radiator de 1000/150. Vezi aici la postul 9 http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/32598.page
Ledurile alimentate in blana(in cazul meu la aproximativ 1.7w bucata) , asezate pe 2 randuri (doua placi de 500/150) scot un PAR de 170 la o distanta de aproximativ 60cm. Nu stiu ce sa-ti zic despre culori, eu am pus doar albe/royal blue si de 20000k.
dan.pavelescu wrote:M-am lamurit, skimmerul powered by air pump e frectie la picior de lemn

Lasa-l in plm sa mearga o saptamana si vezi cata mizerie ti-a colectat.
Poze cu ruleta pusa pe inaltime/latime, dar nu d-alea intoarse si intunecate cum le faci tu.
Pentru 30L si pentru creveti eu zic ca s-ar putea sa fie ok daca ai cum sa-l pozitionezi frumos. Este varianta cea mai ieftina si fara bataie de cap, eventual iti cumperi 2.
Ei ma Blue, acolo putem da vina pe faptul ca a scris prea repede, altceva, ceva cu cratima
Blue, spune repede ce-a gresit persoana de deasupra mea dpdv gramatical.
In alta ordine de idei mi-a murit robofishu'.
In primul rand, ce incercam noi sa-ti spunem este ca, apa prin instalatia de osmoza fara rasina ar trebui sa iasa undeva la un maxim 20tds. Incearca sa iti speli membrana (scoti flow restrictorul si o lasi sa mearga 5 minute) si dupa aceea pui flow restrixtorul la loc, scoti rasina si mai faci un test.

In al doi-lea rand, cand vb despre o actiune care se petrece in viitor se scrie "va" legat.
Se va fute/ va muri/ nu va invata/ nu va costa asa mult.
Pui cratima doar cand te legi de "voua" la imperfect compus parca.
V-a futut/ v-a omorat/ nu v-a invatat
Chiar azi am aprins unul, pe scurt o mizerie
Eu zic sa le ceri parintilor bani de un DSLR ceva, macar stim o treaba
Te astept ca au venit hardurile, sau da-mi parola de la calc sa mut niste masini. Si apropos de masini si de karma acvaristica, nu mai pot descuia portbagajul sa-mi iau chestiile.
Saptamana asta cred ca vine sticla.
Huoooo!!! Ii pun cand vrea mujchii mei, da? (Acu trece si anu' asta )
Nu stiu, nu m-am gandit profund, cred ca pentru cine vrea ca e fara numar Desi initial m-am gandit la Dan cand am postat, cred ca-si poate rupe de la gura daca mai sunt doritori de dedicatii

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: