| Message |
|
|
|
Am pus un pliculet de mancare, ceva cu plankton jbl. In cat timp sa ma uit dupa nitriti/nitrati ?
|
 |
|
|
|
Dar pune o poza cu releul tau ca poate e bun ala si nu mai cumperi altul. Nu-mi dau seama din prima poza de ce scrie pe el.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ma gandeam sa fac un mix juma juma d-asta normala si coral pro.
Pana una alta am mai bagat in galeata si 3 fiole de la nenea pavelescu, nujtiu ce draci era in ele ca a inceput brusc sa miroasa a peste si s-a tulburat apa extrem
Peste o saptamana vreau sa bag niste mancare si sa vad daca apar ceva nitriti sa stiu daca am tinut sau nu degeaba galeata pe balcon  )))
|
 |
|
|
|
Legat de discutia cu fosfatii in sarea kent, desi nu am colorimetrul de la hanna, pe testerele de la salifert imi arata 0 cu red sea.
|
 |
|
|
|
Sa-mi mut acvariul la marmacie!
|
 |
|
|
|
Intre 0.25 si 0.5 , ma rog, la ambele teste era pe la mijlocul sablonului
|
 |
|
|
Ba, am uitat sa spun ca am facut duminica teste la galeata in apa de 2 saptamani.
No2: 0
Po4: intre 2 si 5
No3: intre 2 si 5
Si m-am apucat de am strans apa de osmoza sa-i dau cu sare sa fac si la aia teste si dupa aia un schimb integral si dupa am adormit si ce sa vezi azi e marti cred si n-am mai facut nimic 
|
 |
|
|
Salut, eu am pus leduri china de 3w la o distanta de aproximativ 5cm intre centre(sau un led intre ele, adica am pus 3leduri unul langa altul si dupa l-am scos pe cel din mijloc). Mi-au iesit vreo 70 de leduri pe un radiator de 1000/150. Vezi aici la postul 9 http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/32598.page
Ledurile alimentate in blana(in cazul meu la aproximativ 1.7w bucata) , asezate pe 2 randuri (doua placi de 500/150) scot un PAR de 170 la o distanta de aproximativ 60cm. Nu stiu ce sa-ti zic despre culori, eu am pus doar albe/royal blue si de 20000k.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:M-am lamurit, skimmerul powered by air pump e frectie la picior de lemn
Lasa-l in plm sa mearga o saptamana si vezi cata mizerie ti-a colectat.
|
 |
|
|
|
Poze cu ruleta pusa pe inaltime/latime, dar nu d-alea intoarse si intunecate cum le faci tu.
|
 |
|
|
|
Pentru 30L si pentru creveti eu zic ca s-ar putea sa fie ok daca ai cum sa-l pozitionezi frumos. Este varianta cea mai ieftina si fara bataie de cap, eventual iti cumperi 2.
|
 |
|
|
Ei ma Blue, acolo putem da vina pe faptul ca a scris prea repede, altceva, ceva cu cratima 
|
 |
|
|
|
Blue, spune repede ce-a gresit persoana de deasupra mea dpdv gramatical.
In alta ordine de idei mi-a murit robofishu'.
|
 |
|
|
|
In primul rand, ce incercam noi sa-ti spunem este ca, apa prin instalatia de osmoza fara rasina ar trebui sa iasa undeva la un maxim 20tds. Incearca sa iti speli membrana (scoti flow restrictorul si o lasi sa mearga 5 minute) si dupa aceea pui flow restrixtorul la loc, scoti rasina si mai faci un test.
In al doi-lea rand, cand vb despre o actiune care se petrece in viitor se scrie "va" legat.
Se va fute/ va muri/ nu va invata/ nu va costa asa mult.
Pui cratima doar cand te legi de "voua" la imperfect compus parca.
V-a futut/ v-a omorat/ nu v-a invatat
|
 |
|
|
Chiar azi am aprins unul, pe scurt o mizerie 
|
 |
|
|
Eu zic sa le ceri parintilor bani de un DSLR ceva, macar stim o treaba 
|
 |
|
|
Te astept ca au venit hardurile, sau da-mi parola de la calc sa mut niste masini. Si apropos de masini si de karma acvaristica, nu mai pot descuia portbagajul sa-mi iau chestiile.
Saptamana asta cred ca vine sticla.
|
 |
|
|
Huoooo!!! Ii pun cand vrea mujchii mei, da?  (Acu trece si anu' asta  )
|
 |
|
|
Nu stiu, nu m-am gandit profund, cred ca pentru cine vrea ca e fara numar  Desi initial m-am gandit la Dan cand am postat, cred ca-si poate rupe de la gura daca mai sunt doritori de dedicatii
|
 |
|
|