[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Pentru colegul Florentin Petre, am pregatit zoasii, dar nu i-am bagat inca in lumina buna sa-i pozez, vad cum am timp ...
Si totusi, pana procur peristaltica, ce fel de material pot incerca in primul compartiment al overflowului pentru a elimina bulele de aer, o posibila cauza ...
dan.pavelescu wrote:
Mugurel, cred ca da. Care era intrebarea?

Alzheimer clar ... dar al 'reaku simpatic ... ... de la proaspatul tuns si barbierit ti se trage ...

Da, am probleme cu paranoia si cu neamtul ala care imi tot ascunde papucii..

Alzheimer il cheama ... bunicule?
Iar eu iti ofer unu' si bun , da' paranoia ... nu ma bag ...
Eu zic sa te potolesti, citeste ce zic aia de la Tunze despre senzorul optic ...
Si controllerul are protectie pentru pompa la modul ca ii taie macaroana dupa 10 secunde, asta daca il repari
Akaiu wrote:
Da este verde si are o fosforescenta nemaipomenita in lumina de la leduri.

Tre' sa-mi dai si mie o bucatica, o pun langa a mea si voi avea o putza verde
La mine merge brici sistemul asta, mai e si SH
Multumesc Dragos, multumesc Gelu, iesirea din peristaltica o bag in compartimentul final al overflow-lui.
Deja e tarziu sa mai incerc cu un burete grosier sub pieptene sa elimine bulele de aer ...
Plasa e musai, unii au chiar urate:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/140/32802.page post 149
Sinularia o desprinzi usor si se reataseaza singura fara adezivi sau alte probleme. Grija sa nu te intepi la baza ei. D`aia ii mai zice sinularia dura...
Asa e ea verde sau e de la lumina? Am si eu da` e de culoarea pielii p.lei
Da, Coane, si ma gandesc sa-ti trimit si controller-ul, ala de fapt e busit, macar pentru sursa, piese sau ce `reaku mai trebe pentru senzoru` asta ca eu sunt pararel cu problema
dan.pavelescu wrote:Sarutmana mult, dar sa ma lasi cu banii la pensie, ca acum sunt paduche albanez.
Mai ai adresa mea sau ti-o trimit in privat?

Bre, nu-ti iau nica pe el, sta degeaba ...
Daca ma obosesc sa caut iti gasesc adresele si de acasa si de la munca, acu` zi unde doresti expedierea, incepand de luni, cu posta presupun ...
Daca tot iti bati capul, si ai si Radu, iti dau eu un senzor optic de la Tunze osmolator ...
Ti-o fi adormit un melc multiplica pe senzor ...
Si mai ai si vasul de autocompletare cam mare raportat la volumul acvariului
Am si eu o problema (in afara de caldura) ca se apropie concediile.
Al meu overflow :
http://www.fish-street.com/aquarium_overflow_box_jb300?search_string=overflow
nu stiu ce face de-l gasesc cu mult aer in partea superioara. Pana acum se acumula pana intr-un cm in 2-3 saptamani, acum in 2-3 zile.
O fi necuratat (deh, l-am placat cu GSP si anthelia blue ), poate scapa robinetul de la furtunasul de amorsare ...
Dragos zicea de o peristaltica sa traga din acel furtun ...
Intrebari ... de care, cum si unde o montez?
Mitzi wrote:
Mugurel,mergi cu sonda originala pe care o schimbi la cat timp?

Dupa 5 ani arata tot ca in zilele bune, de ce s-o schimb?
N-ai mai dat p`acasa? Nimic nou la orizont ...
Asa e, fondul problemei ramane, dar salutabila ideea lu' Pavelescu, repet, nu ne trebe doi ca el ...
Intr-o balta mica, 4 ochi luceste ...
Ce sa fie oare?
E a lui bebe peste 1,2,3,4,5 nici nu mai conteste,
scalari red belly, 7 dintr-o lovitura, guppy de la 70 in sus, totul pe la 540, aproape 45 litri, solutii minune de scapa pestii de chinuri, restul care scapa e pesti contorsionisti, semihidratati, dar cu un proprietar model, rade si analfabetii de el ...
Nu mai pot, iau o pauza de hidratare si daca-l mai gasesc pe asta pe aici ... ma va tine minte

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: