[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pretorians
Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians
e901 - am eu - si atat timp cat l-am folosit era ff silentios - dorm la mai putin de 1 m de unde il tin si nu il auzeam!
Este tinut in dulap sub acvariu. Si debitul bun.
Foarte Frumos - felicitari pentru un asa acvariu
"Micul Alexander" suna a nume .. ce vrei - apoi am vazut pe google despre ce este vorba .
Lectie invatata

in necunostinta de cauza - am crezut ca asta este numele lui
nu vrei sa spui si ce rasa este?
Foarte frumos acvariul ca si pestii - felicitari
MATEI1976 - eu iti propun sa pui anuntul la sectiunea cumparari, asa ai mai multe sanse sa il vada cineva
ca sa intervin si eu
daca pun calciu lactic in apa nu afecteaza populatia de pesti ?
Te asigur ca o sa arate mai bine - contrastul intre verdele plantelor si negru autocalantului da foarte bine.
Mai se foloseste si albastru, dar eu prefer negru - daca nu sti cum se pune te pot ajuta ...tot cu un sfat
Un singur sfat de la mine - pune un autocolant negru pe spate - arata mult mai bine si e relativ ieftin.

Ape limpezi
desi la mine intr-o perioada aveam o populatie ff mare de astfel de melci - fara sa vreau neaparat cu schimburi de apa dese (la sifonare ii tragi si pe ei) si hrana cat sa o manance pestii scapi de ei.
Nu te chinui prea tare, sunt si ei un indicator bun atata timp cat nu sunt prea multi.
Vreau sa am si pui - dar vreau sa fie alaturi de parinti sa ii vad cum inoata impreuna nu separat - asa ca o sa ii las pana se mai invata sa fie parinti buni - sper sa se invete - am inteles ca 4-5 depuneri cam asa o sa fie !
au sapat o groapa in nisip si acolo au depus - dimineata icrele mancate - groapa astupata si au revenit la "harjoneala" . A fost frumos cat a durat - acum pot schimba apa linistit .

Masculul fiind o leaca mai mic decat felema a iesit ff sifonat din treaba asta - de obicei cam fuge de ea cand nu ii mai face fata - dar acum cred ca a vrut sa apere icrele de ea si a cam pierdut se pare -

Aia e - data viitoare - oricum am citit ca odata ce au depus - depun fregvent apoi
HumanFace - te rog fi mai explicit cu infuzorii - adica cum in natura ?
Chiar nu am mai experimentat cu asa ceva.
Sa inteleg ca artemia deja eclozata nu gasesc doar oua!?

Mercic mult!

PS - masculul in ciuda faptului ca este ff tanar parea determinat sa pastreze icrele
Multumesc pentru info.
Dar cum ziceam in primul post as fi vrut sfaturi de la cineva care a avut ramirezi sau ceva similar. Informatia respectiva o am si eu de pe google, e buna, dar in lipsa experientei e mai greu. revin la intrebarle initiale.

Pot schimba apa azi fara sa risc sa-si manance ponta - mai ales ca e prima lor depunere?
- la ce temperatura sa tin apa - acum o am la 25 sa mai maresc ?
- in cazul in care am noroc si sunt parinti buni - unde gasesc si eu infuzori sa hranesc puietul si artemia proaspat eclozata?
- Din cate stiu puii de ramirezi parca se hraneau din sacul vitelin vreo 3 zile? sau ma insel !
mercic - astept un raspuns mai complet
Cred ca m-am exprimat gresit era artemia sau infuzaori
Si ma gandeam ca poate gasesc pe la cineva ca mie imi esila sa ma pun sa eclizez mai ales ca nici nu stiu exact procedura!
Salut,

revin cu cateva intrebari despre ramirezi - adresate in mod special celor cu experienta.
Mentionez ca ramirezii stau singurei acum intr-un acvariu de 30 l plantat
Ieri au depus - tot ieri trebuia sa schimb apa - nu am mai schimbat-o cand am vazut ca au depus de frica sa nu ii stresez.
Intrebarile sunt :

- Pot schimba apa azi fara sa risc sa-si manance ponta - mai ales ca e prima lor depunere?
- la ce temperatura sa tin apa - acum o am la 25 sa mai maresc ?
- in cazul in care am noroc si sunt parinti buni - unde gasesc si eu infuzori sa hranesc puietul si artemia proaspat eclozata?
- Din cate stiu puii de ramirezi parca se hraneau din sacul vitelin vreo 3 zile? sau ma insel !

Mercic anticipat

bine ai venit
dar nu fi zgarcit cu detaliile - ce acvariu ce pesti -plantat sau nu?
si eu am luat un peste bolnav de la ei care a murit in 3 zile. La hornbach sunt mult mai ok si mai profi o leaca.
oricum e bine sa ne uitam atenti inainte sa cumparam.
Ti-au murit ? i-ai pus in carantina? Sper ca nu i-ai pus cu restul populatiei !
topicul era mort de trei luni - cred ca i-au crescut pestii pana acum

Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians
Go to: