Message |
|
Capac Aquael 60x30 cm.
Are in partea superioara niste decupaje pentru montarea unor coolere pentru racirea apei ( unul de 5 cm si unul de 7 cm) si la interior niste cleme pentru montarea neoanelor t8 (2 buc.) Il vand pentru ca eu mi-am confetionat alt capac din lambriu pvc pentru introducerea neoanelor t5 de 24w. pret: 50 lei
2 neoane t5 24w 12000k 10 lei bucata (nu au fost folosite)
0744/343932 Andrei
|
 |
|
Capac Aquael 60x30 cm.
Are in partea superioara niste decupaje pentru montarea unor coolere pentru racirea apei ( unul de 5 cm si unul de 7 cm) si la interior niste cleme pentru montarea neoanelor t8 (2 buc.) Il vand pentru ca eu mi-am confetionat alt capac din lambriu pvc pentru introducerea neoanelor t5 de 24w. pret: 50 lei
0744/343932 Andrei
|
 |
|
Capac Aquael 60x30 cm de 3 ani.
0744/343932 Andrei
|
 |
|
0744/343932 Andrei
Numai bine
|
 |
|
trage de furtunasul acela, nu isi mai face obiectul acolo. poti sa pozitionezi filtrul mai in coltul acvariului astfel incat sa poti ridica spraybarul mai aproape de luciul apei.
numai bine
|
 |
|
eu am acelasi acvariu. am un filtru extern diy cu volum de 8 litrii si pompa de 700l/h. pot sa zic ca isi face treaba foarte bine, e silentios mai ales ca am si reactor co2 extern legat pe out filtru. eu zic sa iei si aceasta varianta in calcul, nu e de menajat mai ales ca sunt ieftine. eu am dat 100 lei cu tot cu medii filtrante la un coleg de pe acest forum.
uite aici un topic, poate ai mana si iti bricolezi tu unul: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/7713.page
|
 |
|
Cum spune si titlul scot la vanzare Capac Aquael 60x30 cm
Are in partea superioara niste decupaje pentru montarea unor coolere pentru racirea apei ( unul de 5 cm si unul de 7 cm) si la interior niste cleme pentru montarea neoanelor t8 (2 buc.) Il vand pentru ca eu mi-am confetionat alt capac din lambriu pvc pentru introducerea neoanelor t5 de 24w. pret: 50 lei.
0744/343.932 Andrei
Numai bine!
|
 |
|
Capac Aquael 60x30 cm
Filtru intern Aquael Fan 2
Nu are absolut nici o problema merge si arata foarte bine. la mine in acvariu a stat cam 7 luni. Contine mediile de filtrare originale. il vand petru ca mi-am achizitionat un filtru extern. pret: 30 lei.
ofer bonus plante in functie de ce am disponibil la acel moment.
0744/343.932, Andrei
Numai bine.
|
 |
|
Are in partea superioara niste decupaje pentru montarea unor coolere pentru racirea apei ( unul de 5 cm si unul de 7 cm) si la interior niste cleme pentru montarea neoanelor t8
(2 buc.) Il vand pentru ca eu mi-am confetionat alt capac din lambriu pvc pentru introducerea neoanelor t5 de 24w. pret: 50 lei
Nu are absolut nici o problema merge si arata foarte bine. la mine in acvariu a stat cam 7 luni. Contine mediile de filtrare originale. il vand petru ca mi-am achizitionat un filtru
extern. pret: 40 lei.
Bonus: la achizitia ambelor articole se ofera bonus plante staurogyne repens si blyxa japonica in finctie de cate am disponibile in acel moment. evident se vor scoate atunci din acvariu.
[i]
Preturile nu sunt negociabile.
0744/343932 Andrei
|
 |
|
[code]Capac Aquael 60x30 cm de 3 ani.
Are in partea superioara niste decupaje pentru montarea unor coolere pentru racirea apei ( unul de 5 cm si unul de 7 cm) si la interior niste cleme pentru montarea neoanelor t8
(2 buc.) Il vand pentru ca eu mi-am confetionat alt capac din lambriu pvc pentru introducerea neoanelor t5 de 24w. pret: 50 lei
Nu are absolut nici o problema merge si arata foarte bine. la mine in acvariu a stat cam 7 luni. Contine mediile de filtrare originale. il vand petru ca mi-am achizitionat un filtru
0744/343932 Andrei
Numai bine
|
 |
|
0744/343932 Andrei
Numai bine
|
 |
|
0744/343932 Andrei
Numai bine
|
 |
|
din ce spui tu eu nu cred sa fie apa verde green water). am avut eu si la mine chiar era apa verde, am incercat cu blackout-uri si nu a mers, dar in schimb a dat rezultate apa oxigenata de la farmacie.
daca nu vrei sa pui niste poze sa vedem despre ce e vorba intra tu aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/2431.page identifica alga si spune care este.
numai bine
|
 |
|
0744/343932 Andrei
Numai bine
|
 |
|
Si cateva poze dupa upgradurile facute cu substratul si capacaul din lambriu pvc.
A iesit destul de bine, plantele simt si ele diferenta de lumina si cam dupa 30 de min de cand se aprinde si cel de al 2-lea neon cam incepe si perlarea plantelor.
Am decis ca si program de iluminare sa pun in functiune un neon 8h/zi si celalalt 6 h/zi. la fiecare saptamana cresc treptat cate o h pana ajung iar la 9h/zi la ambele neoane.
Multumesc si ape limpezi.
|
 |
|
Multumesc pentru raspunsuri,
M-am obisnuit cu manado, este un substrat foarte frumos, atat ca mi se pare mie ca este foarte usor. bobite plutitoare nu am avut pentru ca am spalat temeinic in mai multe ape pietrisul.
Nici cory nu par sa se intreaca cu gluma pentru ca deocamdata nu am vazut plante plutitoare.
Am terminat de bricolat capacul din lambriu pvc. A iesit foarte bine. Acum problema mea este ca am montat 2 neoane Osram t5 de 24w si am cam depasit raportul de 1w/litru. Inainte aveam cam 0.7w/litru. Pana acum il aveam 9 h/zi fara pauza si nu stiu cum sa procedez cu programul de iluminare. dupa mine ar fi normal sa reduc pe un neon o ora, iar pe cealalt cu 3 ore, apoi sa cresc treptat cate o ora pe saptamana pana ajung iar la 9h/zi cu amandoua.
Va rog cei care pot sa ma indrume sa nu ezite.
Multmesc si numai bine.
|
 |
|
Salutare din nou,
Azi am schimbat substratul. A cam fost unpic de munca dar a meritat. Am optat pentru Jbl Aquabasis plus si Jbl Manado. Ce nu imi prea place e ca manado are tendinta de a pluti si plantele mele din prim plan pot iesi cu usurinta, mai ales ca acum am si 3 cory in acvariu.
Maine ma apuc de bricolat un capac din lambriu pvc. daca se doreste as putea face poze pas cu pas pe tot parcursul fabricarii acestuia.
Multumesc si numai bine.
|
 |
|
Nu ar fi un asa capat de tara daca s-ar intampla ceva de la maracine pentru ca peste ceva timp o sa dau un reset la acest setup pentru a schimba substratul. Nu cred ca exista alta solutie pentru inlocuirea acestui pietris care e de o granulatie mai mare. Dar poate gasesc intre timp o solutie.
Numai bine
|
 |
|
@lucian: Multumesc, am inceput sa ma joc mai mult cu aparatul.
@IwaGumiGUY: Mersi pentru incurajari dar trebuie sa plec urechea si laa cele zise de kirucd. Speram ca nu o sa afecteze setupul, deocamdata totul e bine.
Numai bine,
|
 |
|
Salutare,
Au venit plantele de la Valcea  Le-ambagat in acvariu si imi cam place cum a iesit. Sper sa va placa si voua.
@Lucian: acum ca ai zis si tu chiar ca imi sta pe creier pietrisul asta, sper sa pot gasi o solutie de inlocuire fara restart.
Numai bine.
|
 |
|