[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin G
Forum Index » Profile for Cosmin G » Messages posted by Cosmin G
Acum le-am luat,asta e.Sa vedem ce-o iesii.
Vand:

Pesti:
-4 scalari maturi -10 ron bucata
-1 sae(7 cm)-7 lei
-4 neoni-10 lei toti
-un ancistrus(6-7 cm)-6 lei
-un cory albino-3 lei
-7-8 guppy(F+M)-10 ron toti
Plante:
-Nimphaea stellata-5 frunze(h-10-15cm)
-10 tufe cryptocoryne brown(cu pui)
-10 tufe cryptocoryne green(cu pui)
-marsilea hirsuta 10cmx10cm.
-1 tufe cryptocoryne balansae
-15 fire Heteranthea zosterifolia
-10 fire rotala rotundifolia

40 ron toate plantele

Accesorii:
-Test permanent CO2+ph JBL jumatate de sticluta-20 ron
-Bile substrat JBL 13+7 balls(mai sunt doar 13 bile)-15 ron
-instalatie completa bomba co2(fara compozitie)-10 ron

Le vand deoarece vreau sa ma reprofilez pe ciclide.
@Virj
Da il stiu.Cred ca stiu toate filmuletele de pe youtube cu backgrounduri.Pai tipu din imagine ce foloseste?
Si pigmentii meu aceeasi consistenta ca cea din filmulet.
Azi ma apuc sa lipesc piesele cu silicon.
Mersi!

@HumanFace
Poate devine deschis la culoare dar eu vreau maro.Stiu si de oxidul de fier.Acum ce-o fi o fi.
Mersi!
Salut.Ma chinuie talentul.
Azi m-am apucat sa fac un fundal 3d.Am facut "sapaturile" intr-o bucata de placa de polistiren de 10 cm si ...aranjat frumos.Am dat o fuga la Brick si am cumaparat niste pigment pentru vopsea lavabila cafeniu si maro(nu stiu daca pot sa spun marca).Eu vreau sa aflu daca e buna sau am luat-o degeaba.Ce nu m-a lamurit pe mine este cand o adaug.La aplicarea ultmului strat o adaug la ciment si nisip?Asta din cate am inteles eu.
Si a doua intrebare ar fi:cat timp sa las apa in acvariu ca sa iasa toxinele?
O sa pun si poze cu ea terminata.

O seara buna.
Plantele s-au dat mai raman doar pestii.
20 ron toti
Bine ai venit.
Interesant acvariul cu creveti.Poze?
40 ron toate
45 lei toate
Am de vanzare:
25 fire Heteranthera Zosterifolia-1 leu firul
2 scalari maturi 1 normal-10 ron si 1 voalat-15 ron(nu stiu sexul.Au avut o perioada in care erau foarte agresivi si incepeau sa curete o frunza)
1 SAE 6-7 cm 10 ron

Sau toate la 50 ron
In cazul meu...ma voi mandii cu asa ceva cand voi avea banii si experienta necesara(sa nu mai vorbim de rabdare.)
Superb Forgotten World 2.E preferatul meu ca aspect.
Mersi!
La petshopurile de la mine din imprejurimi.Nu am fost la cele din Carrfoure.
Pentru mine nu este mare bataie de cap.Incerc.
De unde cumpar acele flacoane?Ca la petshopurile de la mine mi-au dat doar spirulina.
Apa de la sifonarea substratului cu dejectiile culese.pun piatra in apa si o pun la Soare?
Si cam la cat timp sa fac schimburi de apa?
Am incercat o metoda gasita pe un site.Am luat o piatra am pus-o intr-un borcan la Soare dar problema este ca Soarele nu este permanent(2-3 ore pe zi)deoarece stau la bloc si locul unde bate Soarele dimineata se umbreste.Am pus piatra acum 2-3 saptamani.Eu tot astept sa se intample ceva.S-a inverzit foarte putin.
Cum as putea sa cresc alge pe piatra?
Daca puteti sa-mi spuneti,de ce am nevoie si pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a avea rezultate sunt recunoscator.
Multumesc.
Daca ai mazga pe crengi...ar fii bine sa le scoti si sa le mai tratezi umpic.Daca apuci sa pui flame moss pe ele si o sa faca mazga o sa iti afecteze mossul grav(il mai scoti doat daca rupi ...firicelele afectate).Credema asa am patit si eu si .....nu a fost prea bine.
Succes din nou si asteptam vesti bune despre acvariu.
Multumim pentru urare.
Bine ai venit!
Bafta si tie in ceea ce vrei sa realizezi!
Dar detalii despre acvariu pe care il detii sau il vei detine?
Eu spun ca arata bine.Ar mai merge mici modificari dar ii las pe cei mai experimentati sa comenteze aspectul.
Ai mare grija cu cioatele de vita de vie.Daca nu sunt uscate,curatate cum trebuie o sa se formeze pe ele o mazga alba.Asa am patit si eu si cat le spalam,aparea la loc si m-am hotarat sa le scot.
Arata bine.Cel mai mult imi plac tufele de blyxa(daca nu ma insel).
Succes!
Scalarul s-a vindecat de ceva vreme.
Rog un moderator sa inchida.
Multulesc pentru sfaturi.
Nu .Eu zic nu.Cred ca mai are 1-2 saptamani.
Dar nu vad care este problema.
Daca am intrebat pentru 120 litri ok.So what?
Pentru cel de 30 am rezolvat.Nu deschideam un alt topic pentru a pune aceeasi intrebare.
Mersi pentru raspunsuri.
Si pe viitor va rog la topicurile mele sa fiti la subiect.Sa nu se comenteze ce fac,cum fac si cum sunt.
Daca aveti pareri despre altceva decat legat de intrebare sau...nelamurire...mai bine le pastrati.
Sper ca nu am suparat pe nimeni.

Forum Index » Profile for Cosmin G » Messages posted by Cosmin G
Go to: