[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin G
Forum Index » Profile for Cosmin G » Messages posted by Cosmin G
Dar daca te uiti pe net la cele homemade sunt usor de realizat.Tot ce trebuie este o pompa o am si chiar nu am ce face cu ea deci pretul dupa cum zici tu s-ar reduce la 100 ron,cu robinetii... furtun am deci pretul se micsoreaza dar nu stiu ce este mai bun si mai estetic.Cred ca am mentionat ca la un acvariu de 30 l un filtru intern arata cam....nu prea merge.

Deci sa raman la intern sau sa-mi cumpar extern?
Ai PM
Am un acvariu de 30 L stil igwami .Am un filtru intern Aquel cu debit de 300l/h si mi se pare cam mare pentru acvariu.Vreau sa-mi fac un filtru extern si sa-l inlocuiesc pe cel intern.Care credeti ca merge mai bine.Si totusi daca puteti sa imi dati niste sfaturi despre cum as putea construii un filtru exterior sunt bine venite.

Multumesc!
Doresc cu diperare cateva fire de vivipara,parvula,staurogyne(pana duminica deoarece incepe renovarea).Cine poate sa-mi ofere accept cu mare placere.Sau daca puteti sa-mi recoomandati un magazin prin cta unde pot sa gasesc la preturi accesibile.

Multumesc!
Ai PM pentru 3 produse.
Am cumpart recent 2 neoni fara sa stiu sexul si cred ca sunt mascul si femela.Azi am observat ca masculul o urmareste pe femela care pare sa fie obosta.Masculul innoata foarte repede si se loveste de femela si se vad niste bilute mici si transparente care cad din femela.Biltele acelea cred ca sunt icre si ce ma tem este ca depune in acvariu comun in care mai am vreo 17 pui de guppy si 2 femele.S-ar putea sa manance icrele?Ce sa fac sa-i iau si sa-i mut intr-un acvariu separat?

Va rog ajutati-ma!
Am inteles.Multumesc Alber pentru articol.
Nu imi imaginez ca pluteste.Eu m-am referit ca,daca in stare uscata(cand il cumperi) il bagi in acvariu si dupa 10-15 minute se face pamant adica isi pierde forma?Asta e nelamurirea mea.
De asta ma tem si eu ca mi se ridica plantele si stau sa bag mana mereu.Dar un sfat puteti sa-mi dati care s-l folosesc?Eu am 2 kg de cuart cu granulatie de 2-2,7si nu este suficient .Mai vreu 2,5 kg de ceva(sa fie unul din produsele in discutie).

Multumesc anticipat!
Da stiu dar eu vroiam sa aflu daca se farama adica isi pierde forma solida?Sau ce poti sa-mi spui despre jbl Manado?
Vreau sa-mi iau Jbl Aquabasis pentru acvariu si nu stiu daca granulatia lui ramane intreaga sau se descompune si se face ca un pamant?Cine foloseste,daca poate sa imi spuna cate ceva despre el.Pe net am tot citit dar acelas lucru peste tot.

Multumesc!
Aha acum am inteles de ce este necesar.Dar este al naibi de scump dar na asta este acvatistica.

Multulesc inca odata
Pai si dai 45 lei pe un dinala cand poti sa dai 3 lei pe o piatra fina sau cum se numeste,inelul ala alb este din ceramica si adauga ceva sau contribuie la ceva?

Multumesc!
Am vazut prin PetShop-uri difuzoare ceramica la 45 lei dar nu stiu la ce foloseste prin el ies bulele si atat.

Spuneti-mi si mie sa nu mor prost!
Am facut rost de un ciot ce vita de vie si nu stiu cum sa-l tratez l-am decojit si este putin verde pot sa-l bag asa?poate sa elimine substante care ar puatea afecta cu ceva apa plantele pestii?

Va rog ajutati-ma!Multumesc!
Buna numele meu este Gherasim Cosmin-Cornel si posed un acvariu cu dimensiunile de 45Lx27hx24l(cam 30 de litri).filtru Aquel,incalzitor Scuba 100w marca Sicce.Locuitorii sunt 2 neoni,3 guppy(2 femele si un mascul)una dintre femele este la a 3-a fatare si cealalta e gestanta si o femela betta cuminte.Decor:nisip cu granulatie 2-2,7 mm o nuca de cocos taiata pe jumatate cu niste gauri 2 pierte si cam atat.Plante:Cabomba caroliniana var. caroliniana,Ceratophyllym demersum,Hygrophila polysperma 'Sunset'.

Acvariul este in "renovare".
Scuzati-ma ca nu am trecut pe la introducere.Scriu acum.
Daca mai e valabil.Sunt intresat dar nu am nici neoni si nu cresc ceveti am guppy daca vrei
Daca mai este valabil sunt interesat.
Daca mai este valabil le vreau eu

Forum Index » Profile for Cosmin G » Messages posted by Cosmin G
Go to: