[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iuli9004
Forum Index » Profile for iuli9004 » Messages posted by iuli9004
eu nu ma pricep sa lucrez la iluminare.am gasit pe acvamax acvarii si capace la comanda si ma gandeam cand o fi sa fac comanda sa ii intreb daca pot ansambla si neoanele cand vor trimite capacul dar nu stiu ce neoane sa iau si ce dimensiune .daca poate cineva sa imi trimita un link cu neoane de pe acvamax ca sa le pot spune exact ce trebuie facut
Pentru un capac de acvariu 90x40x40 cu 2 locuri de neoane t5 am 2 nelamuriri:
1.Neoanele pot avea o dimensiune mai redusa de 90 cm
2.Neoanele trebuie sa fie de aceeasi dimensiune? de exemplu unu sa aibe 85 cm si altu sa aibe 89,5
mai intai pui aquabasic si dupa adaugi 3 cm de substrat de care vrei tu
ar trebui sa iti cumperi undeva la 17 pungi de manado de 1,5 l..sau daca ai noroc si gasesti o punga de 25 l
Cumpara de pe un site daca nu gasesti in constanta...mi se pare ciudat deoarece am gasit in braila manado si u nu gasesti in Constanta.Asta daca tu vrei manado.
eu sunt de acord cu ideea lui kill sa iti iei substrat manado ,am si eu si este ok
deodata a cazut lumina in apa(lumina era in protectia si protectia aia sa apart)cred ca cineva din familie a scapat capacu si sa spart... si ma gandeam ca ar trebuii sa imi iau alta,ea inca functioneaza fara problema dar mie sa nu se intample ceva,eu ma gandeam sa lipesc cu ventuze neonul de capacul acvariului,dar cred ca va sarii apa pe el si sa se intample cva,cer un sfat
salut,acum cateva zile mi s-a stricat lumina de la acvariu(PL-24W CE), cu tot cu protectie (am un acvariu hailea de 60 l), poate sa imi dea si mie cineva un link de unde pot achizitiona una noua cu tot cu protectie?
Vand xipho(in jur de 20) si zebre(3).Pret:15 lei
mai am o intrebare:trebuie sa decojesc crengile ca sa pot pune moss pe ele sau pot sa las cu coaja?
dupa ce ai gasit niste lemne care iti plac trebuie sa le lasi sa se usuce .dupa le decojesti,le fierbi in apa cu multa sare (in jur de 2 ore) si dupa ce le-ai fiert la tii intr-o galeata cu apa (schimband apa zilnic) pana cand apa pe care o schimbi ramane limpede
Am gasit niste crengute de salcie care as vrea sa le pun in acvariu. din ce am inteles va trebui sa le fierb si dupa sa tin in apa aproximativ o saptamana dar am cateva intrebari :1.cand le fierb trebuie decojite?2.mai intai trebuie sa tin crengutele in apa sau trebuie fierte3. cam cat timp trebuie sa le fierb cu sare?
Vand in jur de 20 de pesti(xipho si zebre)
Pret 15 lei DOAR in Braila
Daca cineva din braila sau galati vrea pui de xipho si zebre pm sau scrieti aici
Donez pui de xipho si pui de zebre in braila si galati . nr tel:0749251853
Stie cineva un petshop din braila sau galati care primeste pesti deoarece eu am cam multi xipho si zebre si nu stiu cui sa ii dau.
poti sa ii dai tetra min baby
cumpara niste pesti SAE
si asta
http://www.magicaquarium.ro/

Forum Index » Profile for iuli9004 » Messages posted by iuli9004
Go to: