[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
problema iluminare acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

salut,acum cateva zile mi s-a stricat lumina de la acvariu(PL-24W CE), cu tot cu protectie (am un acvariu hailea de 60 l), poate sa imi dea si mie cineva un link de unde pot achizitiona una noua cu tot cu protectie?
[Yahoo!]
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

Cum ti stricat protectia si neonul?De cat timp ai acvariul?

This message was edited 1 time. Last update was at 21/03/2012 15:51:15

iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

deodata a cazut lumina in apa(lumina era in protectia si protectia aia sa apart)cred ca cineva din familie a scapat capacu si sa spart... si ma gandeam ca ar trebuii sa imi iau alta,ea inca functioneaza fara problema dar mie sa nu se intample ceva,eu ma gandeam sa lipesc cu ventuze neonul de capacul acvariului,dar cred ca va sarii apa pe el si sa se intample cva,cer un sfat
[Yahoo!]
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

Si eu am acvariu la fel,am cautat pe net,si am gasit modificari facute la capac,schimbare de neoane si alte cele. Eu il am doar de o luna si ceva,momentan sunt multumit,mai mult prietena mea e multumita dar ma voi gandi la ceva mult mai mare si mai serios ..
Succes cu acvariul tau. Ape limpezi !

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: